Busramomy Mavihanem ilk hamileligimde 39+1 de doğum yaptım hergun en az 2 kez kustim 14 kilo aldım buna rağmen şimdi 2. Ye hamileyim 11 haftalık 200 gram almışım 😂🤭
Fatma_yazici 20+4 teyim. Toplamda 10 kg aldım. 47 ile hamile kalmıştım. 4 aya kadar bulantı ve kusma yaşadığım halde bu kiloyu aldım. Sonumu göremiyorum 😅
Na8de9rf- Fik olsun. Bir müddet karbonhidrat almasak da olur bebişler iyi olsun. Çok şükür bebek iyimiş 😊🐣 sağlıklı gelsin inşallah.
Esma02424 Poncikpanda ben bebeğimin kilosunu bilmiyorum ya ultrason kâğıdını vermediler göremedim de 😔
Poncikpanda Esma02424 valla ultrasonda yazdığını bilmiyordum ben doktor söylemezse ben soruyorum her seferinde sizd3 bidahaki sefere öğrenirsiniz sıkmayın canınızı 😊
Poncikpanda Esma02424 yaaa öyle oluyor size derken bugün bende unuttum 😂😂 not alın aklıniza geldikçe doktorun odasında öyle unutmazsınız ben çok olunca öyle yapıyorum ise yariyor
ElifKarata Mavihanem masallah 🥰bulantısı olmayanlar nabsin 😇🥰🥰🥰 benm hiç olmadı iştah problemimde olmadı 11 haftadaym 1 kilo almışım bende .doğuma kadar 10 kilo yu gecmesem çok iyi
Poncikpanda Esma02424 bende kilosunu boyunu sormayı unuttum başka şeyler aklında olunca insan unutuyor ya