worin Kızlar Cuma günü 30. haftaya gireceğiz.. 26. haftadan beri bebeğim çok aktif yalnız sürekli sol kasığıma atıyor tekmelerini, ara ara sağ tarafa da atıyor ama günde 10 kez tekme atıyorsa, 9’u sol kasığıma doğru.. Normal mi bu? 😬🙄
Ecrinimleyla worin normal Benim de 32. Haftama kadar hep solda attı şimdi 33+5 oldum her yerde atıyo 😂😂😂
ElifAbr worin benim de aynisi canım bebeğim sağda diye düşünüyorum ben ysn yarıyor muhtemelen ve tekmeleri hep sol kasığımda. Sağ tarafa kafasını dayıyor gibi, sag göğsümün altında toplaniyor genelde.
Bskrt worin benmde baştan beri solda daha hiç sağda hissedemedim. Hatta karnım da yamuk sol tarafm şiş 😅 Ayakları hep o tarafta oluyor ultraosnda baktığmzda
worin Ecrinimleyla ay vallah sağda atsın biraz hep sol hep sol triplere giriyorum😂😂 Bide kız çocuğu hep solda olur diyorlar ama 3 doktor erkek olduğunu söyledi 😬
Dimple23 worin döner tabiki ama eskisi gibi seri olamaz yeri dar benimki de ilk gebeliğimde poposunu kaburgamın altına yerleştirmişti gerilmeye çalıştığı zaman mefrs alamıyodum kendimden geçiyodum sancıdan
worin ElifAbr ben nerde toplandigini hissetmiyorum ama bazen nefes darligi cekiyorum ozmn muhtemelen gögsmün alfinda oluyor😂