Mrsfly Kurutma makinesi kullanan kızlar, çekme sorunu yaşadınız mı? Bebişin kıyafetleri için kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız hangi proğramda?
Turnusolkagidi Mrsfly kendi kıyafetlerimde yaşamıyorum mix te 1.30 saatlik programsa kullanıyorum güneş ışığı kurutması dolap kuruluğu ütü hepsini aynı aynda yapıyo
prematureannesi_ Mrsfly hayır yapmıyor bebek kıyafetlerini de bizim kıyafetlerle yıkıyorum kurutuyorum. Her zamana bir beden büyük alırım kıyafetleri
Hnd3535 Mrsfly beyazlarda cekme yaptı benim. Ben daha yeni kullanmaya başlamıştım cok bilmiyorum bebek kıyafeti henüz yıkamadım
Minigininannesi Mrsfly hep kullanıyorum aktif bir şekilde daha çekme sorunu yaşamadım sadece polar türleri bazen çekiyor. Kendi polar pijama takimlarim ve kızımın çekmedi ama eşimin polar kapüşonlusu çekmişti onlarda biraz temkinliyim
gozkarag Turnusolkagidi ben karmada yada bebek modunda kurutuyorum canım bebikonunkileri. Bi sıkıntı olmadı okadar ya
Mrsfly Hnd3535 bende deneme yanılma yapıorum 😂😂😂 heyecanlı oluyor. Atletlerde atılmaz yaızyır ama üstünde pamukluların acaba atınca ne olcak bakıcam 😂