Oznur_22 10 haftalık hamileyim kahve rengi lekeleme var di zaten düşük ilacı iğne kulanıyorum kahve rengi lekenmem var di doktora gittim kesenin yanında kanama alanı var dedi onun lekenmleri geliyor dedi 2 gündür az az kahve rengi lekeleme geliyor doktor korkma kahve rengi lekeleme den busy olmaz dedi ama korkuyurum benim gibi olanlar var mı🥺🥺🥺
esraEb Oznur_22 benim de öyle olmuştu. Kanamam da 1 buçuk ay devam etti. Kanama alanı temizlenene kadar azıcık azıcık leke şeklinde gelmeye devam edecek. Progestanı ihmal etmeyin. Bana iğne de vermişti size de vermişse onu da ihmal etmeyin. 30 haftalık oldum çok şükür 🙏
gumiho Oznur_22 benim de 7 haftalıkken oldu 9 gün sürdü, eski kan dedi doktor ilaç vs vermedi.. korkma doktorunun yönlendirmesini dikkate al, geçecektir, kendini zorlama bir de bu süreçte bol bol dinlen
Sevcanyigit Oznur_22 bende ilk hamileliğimde kese alanının yanında kanama alanı vardı ama benek büyüdükçe kayboldu sağlıkla kucağıma aldım şimdi 2,5 yaşında şuan 2. Bebeğime hamileyim bunda da düşük tehlikem var kanamam oldu hemde ilkine nazaran çok fazlaydı çok şükür 22+5 haftalık olduk şuan bi sorunumuz yok sağlıkla gelirler inşallah
Oznur_22 Ebruuu07 ya ben fitil olarak kulanıyor dum sonra lekenme geldi dedim acaba fitil olarak kulanıyorum diye mı oldu sonra hap olarak kulanmaya başladım
esraEb Oznur_22 evet ne yazık ki. Kanamam bitene kadar tüm hayatım durmuştu resmen. Kanama alanı bitince karın ağrım da bitti. İlişki dahil her şey yasak demişti doktorum. İyi kötü yarım yamalak yemeğimi yapabiliyordum sadece onun dışında hiçbir şey yapmadım. 1 buçuk ay sürdü benimki. Herkesin ki aynı olmayabilir kanama alanına göre süresi değişir.