Tlhmkzm Benma sabah kaset test yaptım canım adete 7 gün var ve negatif çıktı :( yarın erken gebelik testi yapsammı.. çok umutlanmıştım erken göğüs ağrısından
adatuna Tlhmkzm benim de gebelikte tek belirtim memelerde hassasiyetti. Yumurtlama gününüzden 12 gün geçtiyse test yapabilirsiniz çıkar
Tlhmkzm adatuna 8 gün geçmiş yumurtlama gününden..ama erken gebelik testleri beklenen adet gününden 6 gün önce sonuç veriyo yazıyo yarın adetime 6 gün kalmış oluyor sabah yapsammı
Ervam01 Tlhmkzm Bence idrar testi için biraz erken bende adetime 8 10 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı ama bi ilaç kullanımı için kan testi yaptırmak zorunda kaldım kanda 3 haftalık gebe olduğum çıktı biraz daha bekle bence
adatuna Tlhmkzm benim pik’ten sonraki 12 günde reglime 6 gün vardı o zaman çıkmıştı bence yumurtlama gününüzün 12.gününü bekleyin
Tlhmkzm Benma erken gebelik testi de aldım ama önce kaset testi yapayım dedim:))) yarın adete 6 gün oluyo olcak,yarın sabah erken gebelik testini yapayım hayırlısı artk🥰
Tlhmkzm Ervam01 yaa umut oldu içime canım,biraz daha sabredeyim o zaman hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyim çok sağol
Sareeee Tlhmkzm benimde normalde adetimden 5 gun once baslardi göğüs ayrisi ama 10 gun once basladi ben kesin adet olucam diye beklerken hamile oldugumu ogrendim ins sende mujdeli haberler alirsin canm
Tlhmkzm Sareeee yaa aynı benim gibi🙈ben de ilk kez bu kadar umutlandım ama beklemem lazım erken gebelik testi için sanırım
yesimkarayigit Tlhmkzm canım benim neredeyse 2 3 hafta göğüs ağrım oldu adet günümde de inanılmaz şişmişti hatta eşime ya hamileyim ya adet olucam dedim 1 buçuk yıl hüsranla sonuçlandığı için adetiöin geçmesini bekledim 5. Gün kan verdim idrar testi yaptım pozitifti 🙏 şimdi 15+4 üz çok şükür 🙏❤️
Tlhmkzm yesimkarayigit maşallah canım benim sağlıkla kucağına al inşallah..dediğim gibi benim de adetime 2-3 gün kala göğsüm ağrır hassaslaşır bu sefer 9-10 gün kala başladı o yüzden şüphelendim umutlandım
Tlhmkzm Masalada 11 gün gecikince anca mı çıktı sonuçç aa baya geç sanki canım,ben de 7 gün öncesinden yapıyorum testleri😄
Kbr45 Tlhmkzm canım bende reglimden 6 gün önce yaptım negatifti, reglden 2 gün geçince tekrar yaptığımda net çizgiyle pozitif oldu biraz daha bekle regl günüm geldiğinde idrar rengim vs değişmişti öyle anlamıştım bende
Tlhmkzm Kbr45 yaa hadi hayırlısı canım dediğin gibi bekliyeyim biraz daha aceleci davranınca sonuç yanıltabiliyor demekki..peki erken gebelik testiyle mi öğrendin yoksa kaset testle mi
Kbr45 Tlhmkzm prodoctor canım internetten hamile kalmak istediğimde kutu ile aldım eczanede çok pahalıydı
Kbr45 Tlhmkzm ben 6 gün önce yaptığımda negatif çıktı, reglimden ½ gün gecikince yaptığımda pozitif çıktı bence bekleyebiliyorsan bekle🫶🏻