Kuzum_21 Moralim çok bozuk arkadaşlar. 1 yaşında kızım var 45 le hamile kalmıştım 60la doğuma gittim çok hızlı verdim şu an 43 kiloya dustum zaten zayıf birisiydim ama şu an iskelet gibiyim yüzüm gözüm kayık ne giysem yakışmıyor kendimi çok kötü hissediyorum beni gören selam vermeden AA bu halin ne diyor iyice kafaya takıyorum kendimi çok çirkin hissediyorum iştahım kesik pek yiyemiyorum emziriyorum iştah açıcı hızlı kilo aldıran ne var bildikleriniz yardıma tavsiyeye ihtiyacim var 😓
Deletedmom_52 Kuzum_21 Canım benim böyle düşünme , maalesef insanlar asla yorum yapmaması gereken konularda yorum yapmaya bayılıyor ! Her gün muz yiyebilirsin , çerez yiyebilirsin tıpkı bebeğin için beslendiğin gibi beslen ama öncelikle psikolojini besle böyle kilo almam gerekiyor diyerek başlama bu işe, duyma insanları keydin yerinde olursa alırsın inşallah 🩷
igvescarim Kuzum_21 bende aynı sizin gibiyim şurda bekleyeyim gören nasılsın demiyor kız biraz kilo al diyorlar sanki ben almak istemiyorum.
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Kuzum_21 Hiç kafanıza takmayın, kilolu olsaydınız bu seferde burdan vuracaklardı sizi. Kim ne demiş, ne söylemiş umursamayın, anca boş boş konuşuyorlar onları ne ilgilendiriyorsa artık.
Kuzum_21 Deletedmom_52 çok teşekkür ederim canım benim psikoloji çok önemli taktikca istahtan kesiliyorum öyle kısır bir döngü ki
Kuzum_21 cahilelafanlatamazsinyorulmaa evet farkındalık var da ister istemez üzülüyor insan dedemin cenazesine giymttim hüngür hüngür başında ağlıyorum biri geldi bana diyorki direk sana noldu ne bu halin yani bende nasıl girundugumu biliyorum ama öyle de denmez ya o esnada
Gamze_cnky Kuzum_21 ben her akşam yatmadan 2 saat önce şunu içmiştim ,5 kg aldım. 6 tane cici bebe, 1 tane muz,1 kaşık kakao,1 kaşık fıstık-fındık ezmesi,5-6fındık, 3 ceviz. hepsini blenderdan geçirip içtim.
Hayatboseglencos Kuzum_21 ben de senin gibi zayıfım bünye meselesi denemediğim şey kalmadı ben hiçbir şekilde kilo alamadım yemek saatlerini düzenlemek çok az da olsa işe yaramıştı her gün aynı saatte kahvaltı öğlen ve akşam yemeği yersen 2-3 kilo fark ediyor
Sareee39 Kuzum_21 canım sen bence daha iyisin ben 16+4 haftalık hamileyim boyum 1.70 ve 47 kiloyum ayrıca hayatım boyunca hiç 49 bile görmedim ama kimsenin ne lafını ne sözünü taktım hatta bana kız bu ne zayıflık yemek ye yemek diyenlere bence sende az ye bu kilolarla yaşamak zor olmuyor mu dedim çünkü zayıflardan çok şişko çok etrafta görüyoruz ama kimsenin ağzı torba değil bükülmüyor o yüzden kulağını tıka bana şimdi de 4 aylık hamilesin hala aynı kilodasın senden bi damla çocuk çıkar diyorlar ne kadar kötü cümleler bak ama ben takılmıyorum o bi damla dedikleri çocuğu yapıp çıkaramayan da var buna şükür diyorum inşallah çok kilolu bi bebişim olur da çenesi susar milletin ay aman boşver ve milletin sözüyle hayat mı geçer bol bol cici bebeli süt ye geceleri 🌸🥰
Feyzaclk Kuzum_21 ben de 47 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum ama hala zayıf görünüyorum hiç umrumda bile değil. Ben de çok kilo vermek istemem ama versem de umrumda olmaz insanlar dönsün kendine baksın . Lütfen kafaya takıp kilo alcam triplerine girme inan daha kötü olursun kendini sev