Aysham İki doğumumu da devlette yaptım çok memnun kaldım. Son derece ilgililerdi. Her gelen halimi hatrımı sordu. Doktorundan tut, hasta bakıcısına kadar ☺️(İstanbul Üsküdar Zeynep Kamil hastanesi )

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Şanlıurfa daki devlet hastanesi veya üniversite hastanesi hakkında fikri olan var mı ?

samimigaye Ben Sultan Seren Karakuş’a gidiyordum. Ama genelde asistanlar oluyor. Doktorlar ameliyathanede oluyormuş. Hangi doktora giderseniz gidin hepsinde asistan oluyor.

SimgeGktg ben antalyada kalıyorum buraya gelin olarak geldim ve ne hastane bilşyorum ne doktor kendi çabamla araştırdım medstarda Koray beyin hastasıyım Şuan ama dediğim gibi Şuan 11.500₺ ben ağustosta doğum yapıcam ve temmuzda fiyatların 15.000₺ olacağını söyledi normal doğum ve sezeryan aynı fiyat üstelik

Antalyada özel hastaneye gidip fiyat bilgisi olan varsa yazabilir mi

rainss evet kadın doguma genelde sıra yok benim doktorum erkek o yüzden buluyorum sanırım

Asel-2023 etkilenmeyin bence çünkü herkesin bir olmuyor emin olun çok kanaman olur felan dediler bana öyle bir kanamam olmadı çok alt değiştirirsin dediler hiç de dedikleri gibi olmadı herkesin bir olmaz boşverin benim de ikinci hamileliğim mesela yok devlette doğurma yok oraya gitme yok şunu yapma kimseyi dinlemedim iyiki dinlememişim kimseye de sormayın bence hiç birşey