igvescarim Kızlar adetime 10 gün kala kahverengi akıntı geldi adet olacam sandım sonra devamı o gün gelmedi. Ertesi 2 gün çamur gibi biraz geldi. Sonra durdu. Karnımda da sancılanmalar var. Şuan adetime 6 gün var ve beyaz akıntı geliyor
Zeynepikranur igvescarim yerleşme olabilir aynı durumu bende yaşadım adet olacagımı sandım meğerse hamileymişim
cahilelafanlatamazsinyorulmaa igvescarim elinizde test varsa yapın, hamilesiniz veya değilsiniz demek yanlış olur.
anneoluyoruuumm16 igvescarim aşkım yumurtlama döneminde oluyor. Ben yeni evlendiğinde iki aylık evliyken aynı kahverengi akıntı geldi ama lapa gibi böyle. Hemen doktora gittim korunuyorduk ama yanlışlıkla hamile kaldım ve düşük yapıyorum sandım. Ama yumurtlamadan olmuş. İki ay sonra da hamile kaldım 😃
igvescarim cahilelafanlatamazsinyorulmaa normalde yapacağım tabi ama işte 6 gün var çıkar mi diye düşündüm testlerde almış başını gitmiş sonuçta para olarak 🤦🏻♀️
igvescarim anneoluyoruuumm16 ya hayırlısı olsun inşallah bakalım beklicem adet günüme kadar sonra doktora giderim bende kesin
Zeynepikranur igvescarim erken gebelik testi al arkadasların dedıgı gıbı en net orda belli olur hakkınızda hayırlısı olsun☺
anneoluyoruuumm16 igvescarim bencede bekleyin adet gununuzde bile çıkmayabilir geç döllenme falansa rabbim gönlünüze göre versin
igvescarim cahilelafanlatamazsinyorulmaa aslında bebek istemiyorum Allah’ın gücüne gitmesin yani şuan istemiyorum oğlum çok küçük daha yeni yaşına girecek ama olursa da başımın üstüne yeri var. Ben ilk defa böyle oldu kist felan mu var diye azıcık korktum çünkü panik atağım var düşünmeden yapamıyorum aklıma kötü şeyler geliyor 🤦🏻♀️
anneoluyoruuumm16 igvescarim kız kist olsa da doğum öneriyor doktor. Annem beni kisti geçsin diye doğurmuş 🤭 doktoru normal doğum yaparsan geçer demiş oda beni doğurmuş
igvescarim anneoluyoruuumm16 ama normal doğum yapamam ki 🤭ilk oğlum hareketi durdu diye acil sezeryan oldu çok şükür sağlıkla doğdu