Sumeyye2341 Benim teyzemin 1,200 kg doğdu küveze aldılar ciğerleri gelişmediği için 2 kg olunca çıkardılar eğer organlarında bir sıkıntı yoksa ciğerleri gelişmişse küveze almazlar
tlhmrv Likayolcusu oğlum 2180 Gr doğdu girmedi kuveze 36+5 de kilo kadar solunumu da önemli solunum iyi olursa girmez ki insAllah girmez 🙂
Betul564 Benim minigimde küvezde pazartesi aniden doğum yaptım 31. Haftada nolursunuz çok dua edermisinz sağlıkla hayırla çıksın inşallah 😓🤲🏻 nekadar süre kalır aceba
Miracaslan Betul564 Allah Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah biran önce toparlar ve çabucak sağlıkla çıkar hastaneden kaç kilo doğdu bende 30 haftalığım aklıma ara ara geliyor ani Doğum
Ayce09 Likayolcusu Devlet böyle işte canım çektiriyolar illaki halden anlayan olmuyor 2 tane taşımakta kolay değil Rabbim yardımcın olsun
Betul564 Miracaslan amin inşallah Allah razı olsun cnm hamilelerin duası red olunmaz çok dua ederseniz sevinirim rabbim sizede sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 1520 gram doğdu 30+2 ydik
Likayolcusu Birkucukmucize inşallah gerek duyulmaz dün acile gittim nste de doğum sancısı kadar yüksek ama doğum sancısından uzun sancılarım çıktı iki kez serum la durdurup eve yolladılar soldaki beneğin kan akışı da hızlanmış dedi ama sancıniçin serum verip yolladılar 🤷♀️🙁