Zeynepozcan Seyma_kaya son adet tarihinin ilk gününden hesaplayacaksın canım, birde daha çok yeni olsa gerek İki gün sonra tekrar kan ver iki katına artmışsa inşallah sağlıklı gebeliktir hayırlı olsun
Seyma_kaya Yakutbebek Zeynepozcan son adet tarihim 14 Mayıs ama ben ovulasyonla testi ile hamile kadık yumurtlama günüm 27 Mayıs eğer 27 Mayıs ta olduysa en erken 2 haftalık falan oluyor değil mi
myangelson Seyma_kaya son adet tarihine göre hesaplayacaksin hamile kaldigin zamana değil doktor ayarlamaları yapar geç döllenme ise tarih belirtir sana aksi durumlarda
Seyma_kaya myangelson hmm anladım teşekkür ederim son adet tarihine göre bu değer normal mi ozaman anlayabiliyor muyuz 14 mayıs
myangelson Seyma_kaya normal daha 4 haftalık bile değil erken ogrenmissin 😊 48 saat sonra aynı yerde kan vererek düzenli artış takip etmen gerekiyor sadece 🌷
myangelson Seyma_kaya ben betaya göre gitmedim değerim 400 leri buldu doktor 1 hafta sonra gel dedi 5 küsür haftaliktim o şekilde gittik keseyi görmüştük
Nur_50 Seyma_kaya ben doktora ilk gittiğimde 4 hafta 2 günlük kan tahlili sonucu 1 hafta sonra gel dedi 5 hafta 2 gittim kese bebek gördük kalp atışı duyarız dedi geri haftaya dinleyelim karından dedi vajinal bakmak istemedi😃