Elif380 kubraaaern aynen bende keseyi gördük bebek var yok gibiydi haftaya gidecem inşallah görürüz 😊
Edaaaaaaaa Deryaerez1616 bende varım ya bende duymadım ama bugun arastırdım beta 10.000 olunca fetus gozukuyormus kalp atısı da duyuluyormus sizin betalar kaç ;)
Haticeeeee2019 ebrarmom08 az önce çıktım canım doktordan alttan baktık kalp atışı başlamış kurban olsun annesi ona 🥰 2 hafta sonra tam duyarız dedi doktor 👩⚕️
YusufZeynep Deryaerez1616 1 kese görünüyor ama tüp bebekle hamile kaldım. Tek yumurta ikiziyse onu bebek görmeden bilemeyiz sanırım değil mi?
Elif380 Edaaaaaaaa ikiz değildi bence tek kese vardı ama ihtimal var sülalede var çünkü ikizleri olan 😊
Nurhayat1212 Kizlar bende simdi doktordan geliyorum kalp atislarini duydum cok sukurr :))Nisa hastanesi bu arada asiye hanim cok guler yuzlu ve sana herseyi anlatiyor tavsiye ederim
Edaaaaaaaa Nurhayat1212 kaç artı kaçta fuydun beta değerin kaçtır biliyor musun cnm bende yrn gidicem de cok heyecanlıyım
Haticeeeee2019 Edaaaaaaaa 6+ 2 duymadım henüz attığını gördük küçük olduğu için 2 hafta sonra net duyarız dedi canım doktor yani o zaman 8 olacaz 🥰😍