Marshmellom Merhaba arkadaşlar. Dün 4+6 ile bel ağrısından acile gittim. Gebelik şüphem vardı ama beta 54 çıktı normal mi sizce
Gizmooo Marshmellom 54 hamilelik var gözüküyor ama 2 gün sonra tekrar kan verip 2 katı şeklinde artıp artmadığı önemli sağlıkla devam etsin inşallah hayırlı olsun 🙏🌸
Aysel_krdg Marshmellom 2 gün sonra tekrarla yükselmişse 2 katı olacak şekilde düşük olmasının bir önemi yok
Esmanur43 Marshmellom arkadaşım 27 yor öğrenmişti hemde adeti 3 gün geçmişti benim adetimde 3 gün geçmişti ama 350 ydi kişiden kişiye döllenme gününe göre de değişiyor ama sizin sayınız pozitif hayırlı olsun inşAllah ❤️🫶🏻
myangelson Marshmellom 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver en az %66 artış görülürse sağlıklı kabul ediliyor geç döllenme olabilir o yüzden kan ver tekrar mutlaka
Marshmellom Gizmooo normal Bi durum mu peki. Dünden beri düşük diye çok kafama taktım. İnşallah normal yükselir
Esmanur43 Marshmellom sağlıksız gebelikler genelde düşük oluyor maalesef benimde ilk gebeliğimi 2400 le öğrenmiştik ama 8. Haftasında kalbi durduğu için kürtaj oldum yani beta bi yükselip bi düşmediği sürece korkmayın Rabbim sağlıkla aldırsın kucağınıza 🫶🏻😍
CeydaST Marshmellom herkesin aynı oranda aynı şekilde çıkmıyor kuzum 2 gün bence az 4 gün sonra ver 4 e katlıyor mu bak bakalım. Benim doktorum delik deşik olma 4 günde 1 ver demişti öyle yapmıştık
myangelson Marshmellom aynen kese görürsün o zaman Allah’ın izniyle 5 haftalık falan olunca ben o zamanlar görmüştüm