sulekzl Elvanmirza odaları nasıl süsleme icin müsait mi acaba yani çikolata içecek koyacak masa gibi şeyler var mı
Elvanmirza Meneseilay54 ilk önce konaktaydi Medar olmadan önce sonra beyhekime geçti sonrda kendine Medar Hastanesi’nin karşısında kılinik acti
Meneseilay54 int34 bnde orda düşünüyorum da kontrol için oraya gidiyorum son aylarda 15 günde gidiliyor diye biliyorum ek ödeme alıyolar mı
int34 Meneseilay54 Ben hamileliğimde doğum sigortası yaptırmıştım hastaneye doğum ücreti vermediğim için bilemiyorum :) Ama arkadaşım sorduğunda 8₺ diyorlardı
Meneseilay54 int34 bana sezeryaan 9 norml 11 dediler bunun haricinde ücret alınıyormu 2 gün kaldık mesela yatak ücreti faln
Elvanmirza sulekzl odalar çok fazla büyük değil ama yeterli fakat çikolata çiçek vs koyulaqbilecek konsol var gayet herşeyi koyabiliyorsunuz ayreten kiyafetler için dolap çekmece buzdolabı tuvalet banyo refakatciler için koltuk yatak olabiliyo
sulekzl Meneseilay54 ben ilk haftasında gittim ozman izindeydik kayınvalidemin İş arkadaşları önermişti bende memnun kaldım Ekim’de dogum oraya geleceğim de