Kızlar selam bu sabah randevumuz vardı doktorla doğuma alacağım dememişti ama hazır gel demişti( çantanla ve de aç karnına). Doğuma kesin alacağım dememesinin sebebi 38. Haftadayız ve alttan muayenem hiç olmamıştı. Sabah geldik önce nst çekildi sancılar varla ypk arasıydı çok azdı, çatı muayenemi yaptı hiç açılman yok dedi. Beklesek de normal doğmaz bebek 2 hafta önden gidiyor dedi. Sezaryene alalım dedi. Zaten bekliyorduk doğumu yatış işlemlerim yapıldı tahliller vs derken ameliyathaneye indirildim genel mi istiyorsun spinal mi dediler spinal dedim belimden iğne yaptılar zaten sonra bir sıcaklık geliyor. Karnınızda bir şeyler yapıldığını hissediyorsunuz ama ne olduğunu bilmiyorsunuz ağrı acı yok tabii. Kısa süre sonra oğlumu gösterdiler bana o an karnımdan çıkar çakmaz herhalde en güzel his diyebilirim 🥹 Allahım isteyen dileyen bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu🙏🏻 korkulacak hiçbir şey yok her şey çok basit hayatımda hiç ameliyathaneye bile inmemiş bir olarak söylüyorum. İçinizi ferah tutun. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz 😊🙏🏻