anneadayiiiiiii Kızlar bi kaç damla pembe şeklinde geldi adetime 2 gün var acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet mi oldum 😔 Ovulasyon testiyle yumurtlama görmüştüm oysaki olmadı mı acaba ya aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı nasıl bir şey oluyor bu 😏
cahilelafanlatamazsinyorulmaa anneadayiiiiiii kişiden kişiye değişir kahverengi leke şeklinde görende oluyor pembemsi renkte olanda. Test yaptınız mı acaba?
Visal95 anneadayiiiiiii benim öğle saatlerinde pespembe bi kanamam oldu. Sabah kan vermiştim hastanede calısıyodum pozitif ama düşüktü değerim . Aksama şarıl şarıl kanadım. Düşürdüm yani. Lütfen yat dinlen kalkma bugun ben nöbetteydim durmadım yerimde. Adetime üc gün vardı bu arada. Lütfen yat dinlen
Honeyss anneadayiiiiiii ben hamileligi öğrendikten sonra peçete az şekilde açık pembe kan geldi 1 seferlik daha gelmemisti
Damla-coban anneadayiiiiiii ben yaşadım ama ben tam adet gunumde yaşadım ve baya kanamam oldu bir ped dolusu 1 gün sonra geçti devam etti gebelik baya sevinmiştim her şey güzeldi ama 5 haftalıkken kürtaj olmak durumunda kaldım
anneadayiiiiiii cahilelafanlatamazsinyorulmaa hayır yapmadım adetimin gecikmesini bekleyecektim herhangi bi belirti falan da olmayınca açıkçası yapmak istemedim az önce leke şeklinde geldi pembemsi o yüzden emin olamadım bi 😔
cahilelafanlatamazsinyorulmaa anneadayiiiiiii test yapın bence varsa illaki çıkar, pozitif çıkarsa yerleşme kanamasıdır 😍
anneadayiiiiiii cahilelafanlatamazsinyorulmaa bakalım eğer kanama devamı gelirse adet olmuşumdur zaten gelmezse yarın sabahtan yapıcam 🥲
cahilelafanlatamazsinyorulmaa anneadayiiiiiii aynen devamı gelirse kimyasalda olabilir yada regl oluyor olabilirsiniz hiç belli olmuyor bu işler 🥴
Visal95 anneadayiiiiiii pembeyse yerleşme kanaması oluyo canım insallah öyledir o yüzden dinlen stres olma yarın git ver kanını cunku değerin yükselsin netleşsin
cahilelafanlatamazsinyorulmaa anneadayiiiiiii ama yerleşme kanaması yaşıyorsunuz öyle hissediyorum, umarım güzel haberler alırsınız 😍
anneadayiiiiiii Damla-coban benim çok hafif geldi bakalım umarım devamı gelmez hamile miyim onu da bilmiyorum maalesef
anneadayiiiiiii Liya98 test yapmadım ama sanırım değilim yani adet oldum galiba senin çift çizgi vardı sanki kan vermedin mi