Selinakbas Kızlar kaç 3 gündür deli gibi buz yiyorum sürekli kalıbın bir tanesini kase içine boşaltıp yiyorum ya canım cok acayip olarak buz aşerdi🫢 Sizinde böyle değişik aşermeleriniz oldumu🙄
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Selinakbas etrafınızda çok buz yeme bebeğin hasta olur diyen yoksa sorun etmeyin, bu tür saçma düşüncelere sahip kişiler oluyor da bazen djjdjd 😄😄😄
Yelizdurmus41 Selinakbas ilk hamileliğimde kuru fasülye aşermiştim bunda da olmayan mevsimde nektari 😂
Catsofmom Selinakbas Sigara külü yemek istiyorum asfgjklş o nasıl bir kokudur öyle ya. Kendimi tutamazsam alıp burun deliklerime sürmek istiyorum daha fazla koksun diye🤣🤣 kafayı yedim iyice
Selinakbas cahilelafanlatamazsinyorulmaa Eşimin babaannesi söylüyor çocuk içinde üşür, soğuk su içme diyor 🤦🏻♀️🫣
Youngmotherr cahilelafanlatamazsinyorulmaa babam bebek donar diyodu 🫣 beneğim dondu mu çok yedim buz 🥺😂
Selinakbas Mavihanem Ay o daha kotu 🤦🏻♀️ İnsallah o durumlara bende düşmem, Allah yardımcın olsun bacım 💐
Buse__ylmzz07 Mavihanem ayyy bennn🤭 yemem de koklayıp duruyordum beyaz sabunu ilk hamileliğimde . Şimdi ise torsil koklayıp duruyorum
PervinY Selinakbas Benimde aşırı derecede canım buz çekmişti ilk zamanlar kütür kütür ısırıp yiyordum 😂🙈 bi zararı olucağını düşünmüyorum ye gitsin 😁😂
Papatyaa_severrr000 Selinakbas ben geçenlerde çilekli sakız aşermiştim resmen mahalle buram buram çilekli sakız kokuyordu. Bu ara bende buza takmış durumdayım..
Selinakbas Papatyaa_severrr000 Ay afiyetler olsun, hamilelik cok güzel bir sey ama bazen zorluğu da olabiliyor cok şükür bizim halimize 🙏🏻 Ne yazık ki bunu goremeyenler de var :(
Bircicekanne Selinakbas buz canın çekmesi genellikle demir eksikliğinden kaynaklı olabiliyor 🙃 bebe sizi yerken çok doğal 😂
Selinakbas Bircicekanne Hamilelik öncesi yoktu, hamilelik sırasında çıktı aslında ilaçta kullanıyorum ama nasıl oldu bilemiyorum ♥️
Mavihanem Anneyimbennanne ay gerçekten inanılır gibi değil belki ama öyle 😂 ilk oğlumda da çamaşır suyu icesim gelirdi 😂
Zuzum84 ben bir vejeteryanim et tavuk balik yemezdim hamile kaldigimda ilk.aşerdigim sey balik oldu hayatimda hic balik yememiştim.iki kere rüyada bir guzel balik pisirdiler.yedim sonra esime soyledim bana cupra Aldi firinda pisirdi ayikladi ve yedim 😇
Efnanefnan Selinakbas merhaba .. buz aşermek demeyelim de kan demir depolarinizda azalma falan varmi ? Kan tahlilleriniz dusuk oldugu icin buz yeme istegi oluyor😊 nacizane tavsiyem demir depolariniz kan eksikliginiz varmi bir kontrol ettirin lutfen
Selinakbas Efnanefnan Hamilelik öncesi demir eksikliğim yoktu ama hamilelik sırasında eksiklik çıktı ilaçta kullanıyorum aslında ama bilemiyorum 🫣♥️