rmysacobn Hamileliğimin 5.haftasındayım ve ara ara bel ağrım ve sol kasıkta sancılarım oluyor. 2-3 gündür de hafif kahverengiye dönük sarımsı bi akıntı görüyorum. Sizce bi sıkıntı var mıdır? Böyle bi şikayeti olan oldu mu?
Handecali rmysacobn benimde oldu ben hemen doktora gittim bu haftalarda olabilecegini soyledi doktorum. Bel agrim yoktu sadece koyu pembe akintim gelmisti. Progestan fitil kullaniyorum. Benimde 5. Haftam. Ihmal etmeyin hemen doktorunuza gorünün yinede. Cok gecmis olsun. Umarim kotu bisey yoktur. 😊
Ftmskry rmysacobn ilk haftalarda normal bendede olmuştu ağrılar akıntılar bi sikinti oldugunu düşünmüyorum
Zhraagk Kahverengiye dönük bir akıntın varsa en yakın zamanda doktora gitmelisin ve bütün şikayetlerini söylemelisin canım
rmysacobn Zhraagk evet canım cumaya randevum var ama kafama takıldı bi yazayım dedim buraya da Eylül ayında da bi düşüğüm olmuştu. Progestan kullanıyorum zaten şu an inşallah ters bişey yoktur🙏🏻🙏🏻
rmysacobn Handecali Benim 6.haftada bi düşüğüm oldu Eylül ayında. Doktorum banada progestan verdi ama ağız yoluyla kullanıyorum ben fitil değil. Cuma günü randevum var doktorumla ama kafama takıldı bi yazayım dedim buraya da. Yerleşme ağrısı akıntısı diyenlerde var ama bakalım inşallah ters bi durum yoktur. Hayırlı olsun sizinde sağsalim kucağınıza alırsınız umarım 😊
rmysacobn Benim 6.haftada bi düşüğüm oldu Eylül ayında. Doktorum banada progestan verdi ama ağız yoluyla kullanıyorum ben fitil değil. Cuma günü randevum var doktorumla ama kafama takıldı bi yazayım dedim buraya da. Yerleşme ağrısı akıntısı diyenlerde var ama bakalım inşallah ters bi durum yoktur. Hayırlı olsun sizinde sağsalim kucağınıza alırsınız umarım 😊
Aysesare rmysacobn Kahverengi şeklinde görüyorsanız ihmal etmeyin 🙏🙏 progestanı fitil olarak vermeseymiş daha etkili olurdu diye düşünüyorum vajina da en azından koruyucu bir yanı var
Aysesare rmysacobn evet vajinadan fitil olarak kullanmak☺️ Benimde 7. Haftamda olmuştu kahverengi lekenme herhangi bir kanama olmamıştı ne kese de ne de vajinada koruma tedavisi olarak vermişti doktorum
Handecali rmysacobn fitil olarak daha etkili dedi bana doktorum. Hem de progestan mide bulantisi halzizlik ve bas agrisi yapiyormus fitil olarak alirsan yan etkileride olmaz dedi. Amin insallah hepimiz saglikla aliris bebislerimizi kucagimiza 😍
rmysacobn Aysesare Bende hap olarak kullanıyorum ama aşırı baş dönmesi, sersemlik ve uyku hali yapıyor. Miniğim için katlanıyorum. Bende duydum vajinal yolla olanı ama doktorum hap olarak verince sorgulamadım hiç. Bakalım cuma günü belli olur heralde😊