Gossip Merhaba 39+4 deyim. Normal olarak ilerliyoruz bebeğim 3500 normal zor olur mu ? Doktorum normal devam etmeyi bi sorun olmadıgını söyledi fakat kilosu biraZ zorlicak gibi hissediyorum
Ftmlhn Gossip 4000 aşarsa zorlar diye biliyorum ama annenin fiziksel özelliklerine göre değişir tabi eğer bünyeniz müsaitse neden zorlanasınız
Gossip Hala bi belirtimiz yok gelmesine dair nst de sancı yok, kanala girmemiş, açılma yok durum böyle olunca daha beklicez gibi duruyo durdukçada kilo artışı olucak
Karanfill Gossip 40. Haftada 3 kilo doğdu. Zor olan zaten o kafasının çıkması geri kalan çorap söküğü gibi geliyor 😅 4 ten sonrası zor oluyormuş sanırım
beyzzsenturkk Gossip 3.300 dogdu kızım cok kolaydı diyemem ama yine kolay dogdu kısa sürede ama 4 demişlerdi yani -700 ultrasonda oynadı maalesef korkmayın o kiloda doğmuyorlar
Kubracns Seval2468 çok erken gelmiş normalde erkekler geç geliyor diye biliyorum bende 37+2 erkek korkmadım değil
YaseminBatrk Gossip kızımı 40+2 de 3510 Oğlumu 39+4 de 4 kg doğurdum hangisi zor dersen ikisi dehamd olsun aşırı zorlayıcı olmadı. İlk doğum acemisin bilmiyorsun ikinci doğum biliyorsun ama o da daha kolay oluyor . İnşallah kolaylikla dogurursunuz şuan bende üçüncü bebegime hamileyim bugün muane oldum 38+5 3.5 kg dedi sancı falan yok bekliyoruzzz bakalım nasıl gelecek minnoş oglum