Gulgec bişey sorabilir miyim hani bu AVMlerin girişinde bir şey var ya yasaklı maddeleri demir falan varsa ötüyor bana dediler ki hamilelerin ordan geçmesi zararliymis radyasyon olduğu için doğru mu ya uzun zamandır canım pizza çekiyor sadece sevdiğim bir AVM de var ama o var diye geçemiyorum korkuttular beni😁😁
Beybicik Gulgec Onda değil de güvenliğin elinde tuttuğu dedektör ve çantayı koyduğumuz bantta radyasyon var.
Zumzugukodummuzzingillatirim Gulgec o cihaz metal algılıyor sadece, x ray yani çantanızı koyduğunuz yerden geçmiyorsanız sorun yok. Çantanızı koyduğunuz yere de girmiyorsunuzdur herhalde.
Fuhrer Gulgec hamileyim diyerek kenardan geç birde bebek doğdugu zaman çantada yiyecek içecek olacağı icin gene kenardan geçmen gerekecek gıdalara ve ilaclara veriyor radyasyon
NermininDumbulu İnternette bu konuda araştırma yapmıştım,hiçbir zararı yok diye yazıyorlardı. Ben hep geçtim 😃, eger siz geçmek istemiyorsanız görevliye ‘hamileyim’ diyerek kenardan geçe bilirsiniz.arkadaşım öyle yapıyordu. Sorun çıkarmıyorlar
leolik Doktoruma sordum bir zararı olmadığını aksi takdirde orda çalışan kadınların vakinalarının kuruyacağını söyledi 😅
Nurmrn Gulgec merhaba havalimanı personeliyim ilk ogluma da hamileyken o cihazlarda çalıştım şimdi de gebeyim çalışıyorum zararı olsa biz de çalışmayız kesinlikle öyle birşey yok xray cihazı içinden geçerseniz zrarlı onda x ışını var ve sadece çantalarınız geçiyor sizim geçtiğiniz metale duyarlı mıknatıs gibi düşünün her hangi bğr radyosyan yok
Mochi Gulgec ben hamile olduğumu söyleyip geçmiyorum ayrıca çantamı da cihaza koymuyorum 5 yaşındaki oğlumu geçirtmiyorum sadece eşim geçiyor . Hamileyim diyince direkt müsade ediyorlar zaten
Yenibirannee Gulgec ben hep geciyorum hatta suan avmden ciktim. Ama hamileyim kenardan gecebilir miyim dediginizde izin veriyorlar
CmreKsidar Gulgec ben hamileyken geçiyordum ama kızımı geçirmiyorum kenardan geçiyorum hiç birsey diyen de olmadı ☺️
yanlisanlamaama Gulgec kenardan geçebilirsiniz sorarlarsa hamileyim dersiniz ben daha az önce avm den geldim ve geçmedim kimse de bacım hayırdır demedi valla 😀
Hilalllle Gulgec hamileyim xrayden geçmek istemiyorum diyorum güvenlikler kenardan geçmeme izin veriyolar genelde çoğu avmde aynı şekilde zaten zorlamıyorlar havaalanı için bile rapor alınca geçmene hakkınız var zaten avmde sorun yapmazlar söylediğinizde
Afrodid Gulgec evet geçmemek daha doğru. Bende giderim avm ye söylerim beni yandan alırmısımız geçemiyorum diye çantamı tlf bırakıp yandan geçiyorum bi sorun olmuyor.
Gulgec Ya işte bu gideceğim AVM yandan geçme yok sadece ordan geçebiliyorsun başka AVMlerde dediğiniz gibi yapıyorum ama bu öyle değil maalesef