Gzmemk 5gün oldu sezeryan olalı şu geçirmez bant var ameliyat yerimde doktor dün için duş al demişti bugün alıcam ama yara açık mı kalacak duştan sonra hep yada pansuman evde nasıl yapılacak onu çözemiyorum
Sila66 Gzmemk 3. gun bantla yaptıö donra doktor cıkardı her gun yap dedı hıc bı sorun olmaz dedı pansuman falan yapmıyorum
Birdemet95 Gzmemk pansuman yap demediyse yapılmayacak canım bandı çıkarıp yaranı ellemeden sabunlamadan kısacası oraya dokunmadan duşu alacaksın Korkma açık bir yara yok
mnli Gzmemk bende bant falan yoktu 3. Gün normal duş aldım oraya dokunmadan doktorum çıkınca havluya ütü bas orda beklet iyice kuru olmasını sağla demişti bir iki kere ütü bastım sıcak havluyu oraya koydum
znkara Gzmemk bandı çıkardıktan sonra her gün alabilirsin yeterki orayı tahriş etme ve sürekli kuru tut normal dikişliyse pansuman gerekebilir onuda doktorun söyler zaten
Aaa122 Hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırmışlardı bana eve gelince de streç ile karnımı iyice sardım banyomu yapmıştım hiç de su geçirmedi çıkınca da iyice kurulandım o hastane kokusundan arınmak nasıl rahatlatıyor
Tumaypirr Gzmemk pansuman yapılmıyor diye biliyorum 2 yıl oldu ben sezaryen olalı ama doktorum bandı çıkarıp duş alabilirsin demişti bende çıkardım duş aldım 2 gün sonrada kontrole gittim bir sorun yoktu
Poyrazin_annesi Bany cıkınca duşunu al ama ayakta duş al. Oturarark alma. Banyodan cıkınca oranı guzelce kurula ve evde baticon varsa sür ki mikrop kapmasn ben oyle yapıyrm doktorum bole demişti