Kubra0505 Şeker yüklemesi yaptıran var mı? 28 + 2 deyim bu sabah yükleme yaptırdım şekerim çıktı diyet uygulamam gerekiyor muş artık kansızlık çıktı şu anda serum takılıyorum . Yükleme yaptırdığıma pişman mıyım birazcık evet çoğu şeyi yemeyeceğim çünkü😁
Gmzebilen 28+5 im bende doktorum ilk benden aç karna şeker testi yaptırmamı istedi sağlık ocağında sonra 1 saat arayla tok karna da baktırmamı istedi şeker yüklemesine gerek görmedi sınırda çıkmıştı şekerim yediklerime dikkat etmemi söyledi sadece
Kubra0505 Gmzebilen Benim açlık şekerimde çıkmamışdı aslında ama yükleme yaptıktan sonra çıktı dahiliye gidip diyet yapmamı söyledi 1 ay sonra tekrar bakıcaklarmış
Gmzebilen Kubra0505 demekki her doktor ayrı bakıyor bizimkisi de istemedi direk sağlık ocağına gönderdi değerler yüksek çıksaydı benden de isterlerdi
Kubra0505 Gmzebilen keşke benimki de istemeseydi bende diğer tahlillerimi yaptırmadım diye yaptırdım açıkçası
Kubra0505 Zeynebimsi benim 111 çıktı dahiliye gidip diyete başlamamı söyledi doktorum açıkçası şeker yüklemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü normalde şekerim çıkmıyodu hiç
SSumm Kubra0505 illa bir belirti olmasına gerek yok ki benimde herşey normal gidiyordu aile de şeker öyküsü olduğu için yapalım dedi ve gebelik şekerim çıktı. Bence iyi ki yaptirmissiniz