rumeyshaan Gmzebilen bende 29 haftaligim cogu seyi hazir bayramdan sonra yikayip yerlestirmeyi dusunuyorum artik ne olur ne olmaz
Esoo0698 Gmzebilen Ben 29 haftalık oldum ilk bebeğimden kıyafetler vardı çok almadım ütüledim yıkadım dolaba koydum. Hastane çantamıda hazırladım koydum bitek anne yanı beşiği kurulcak onuda kızım kırar zarar verirse diye doğuma yakın kuralım dedik 😁
zeynozey Gmzebilen 33-34 gibi bavulunu hazır et canım, 32-33 gibi de yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirirsin:) bende 30 haftayım bu hafta deterjanları filan ayarlayıp başlıycam yavaş yavaş🤲🏻
09-11-22 Valla ben 30+2 yim bu hemen hemen her şeyi aldık ufak tefek şeyler kaldı. Ama kıyafetleri yıkamadim çanta hazurlamadim henüz 2 hafta sonra hazırlarım diye düşünüyorum
Gmzebilen zeynozey evet bizimde dolabımız kaldı alıncak dolap geldikten sonra halletmeyi düşünüyorum bende o zamanda 31 32 haftalık olurum heralde 🙏💙
zeynozey Gmzebilen planlı sezeryan olacağı için temmuz sonu ağustos başı gibi 🤲🏻 bayram sonrası gün verecek doktor bakalım sağlıkla gelsin bebişler 🤲🏻
zeynozey Gmzebilen ilk doğumum oğlum dönmediği için mecburi sezeryandı, bu doğumda 1 sene sonra olduğu için gene mecburi sezeryan🤣
Fatmayagiz Yıkama ütüleme işlerini 28. Haftada yaptım. Bu hafta içi de dolabı kuruldu yerleştirdim hastane çantasının hazırladım. Herşeyi tamam oğlunun şükür eksiği kalmadı. İyice ağırlaşmadan hazır olsun istedim😇 31+1 deyim
Gmzebilen Fatmayagiz bizde de tel dolap işi kaldı o da hallolsun ondan sonra hallederim dedim 30 31 haftadayken hazır olur diye düşünüyorum 🫶
Lur-2006 Fatmayagiz en doğrusunu yapmişsiniz ben yardımcım olduğu halde tek başıma yerleştirme ve hastane çantası hazırlamada öldüm bittim 32 haftanın içerisindeyim
Gmzebilen zeynozey ay doğru diyorsun ilk sezeryan olursa ikinci de öyle olur bana da planlı doğum dedi doktor acaba sezeryan mı düşünüyor
Senaykork Gmzebilen kendini iyi hissettigin şu dönemde hepsini yap bnce , yıkama ütüleme vs. Çantada 34. 30-31 yalancı sancilar basliyo iyice agirlasiyorsun o yüzden fazla ggeciktirme ütü çok yorucu geliyo
Erbasc 30+3 deyiz iyiki 29 haftada herşeyi hazırlamışım tuhaf tuhaf ağrılar sızılar başladı çünkü bence sende hazırla kendini iyi hissediyorsan 🙏🏻
Gmzebilen Erbasc bende öyle düşünüyorum çok şükür bu zamana kadar ağırlaşmadım ağrım sızım olmadı ama zaman geçtikçe ağarlaşıcağımı düşünüyorum 🤔
zeynozey Gmzebilen arada zaman uzun olsaydı ssvd imkanı vardı da araları yakın oldu 😬 3. Ye ssvd denemek istiyorum inşallah:) sormadın mı kız planlı doğum ne diye
Erbasc Gmzebilen bizim biraz riskliydi ilk başlarda kalkmak felan yasaktı iş yapmak sadece tuvalete kalkıyordum 20 haftaya kadar suanda da risk geçti ama kalkmıyorum yinede annemler hazırladılar evimde temizlendi dip köşe çantamda hazır bakalım hayırlısıyla gelsinler 🙏🏻🥰