Cemreemine Glin bende 24 haftalik hamileyim kuzum ve bastan beri cok korkuyorum hatta sacma sapan ruyalar bile goruyorum
Baklava Glin demek yalniz degilmişim 😅 cogu kisi oyle dusunmus demek 😅 Amin amin sagolasin.Rabbim cumlemize hayirli kolay dogumlar nasip etsin ins.Yavrularimizi sağlikla kucaklamayi nasip etsin😍😍
Benay Glin Doğum kursuna gittim doktor 8 dakikalık Doğum izleyeceğiz etkilenenler çıksın dedi koca salon birden boşalıverdi ne kadar çok korkan varmış bizde eşimle izledik en ön sıradan eşim bu ne lan 6 saat sürüyor burda sancı diyor ne bekliyordun dedim ağrın olacak hemen doğacak sanıyordum dedi ben güldüm dedim demek ki aman ne olacak doğurursun demeyecekmişsin değil mi dedim millet korka korka biz eleştirerek izledik ben korkmuyorum Doğumdan bu kadının şeyi niye kıllı ayyy bu kadar büyüyor mu vajina o çocuğu niye öyle çekti derken video bitti herkes korkuyor biz ve bir kadınla adam da gülmekten ölüyoruz 😂😂
Busradrkc Glin valaha korksamda korkmasam da dogacak hatta son gunlerde dogsada kavuşsak rahatllasak dyeceksın o yuzden rahat ol ☺️💁🏻🤰🏻