Melikekabil41 az evvel hazırladım 🥹🥹 35+4’ten selamlar ❤️
Bebek için;
❤️ 4 takım koydum 1 tanesini ameliyathane/doğumhaneye verilmesi için ayrı keseye koydum.
❤️ 20 bebek bezi, 2 paket ıslak mendil, 3 tane alt değiştirme bezi, 1 paket pamuk koydum.
❤️ 2 müslin battaniye, 1 penye battaniye koydum.
❤️ Ekstradan yedek çoraplar, ağız bezleri koydum.
Kendim için;
❤️ Önden düğmeli 2 pijama takımı ve 1 tane kısa kollu ayak bileğime kadar uzun direk doğumdan sonra üstüme geçireceğim bir gecelik koydum.
❤️ Kalın bir sabahlık koydum üşürsem diye, ekstra çoraplar koydum.
❤️ 3 tane yetişkin bezi, 3 tane uzun ped, 2 tane iç çamaşırı ve 2 tane emzirme atleti koydum
❤️ Göğüs pedi, toka, tarak, terlik, makyaj malzemelerim ve bebek için yaptırdığım yastığı da ekleyeceğim 🥰
Bunların hepsi çok gibi görünse de görseli bakın bu şekilde orta boy valize hepsi sığıyor. Acaba dememek için içiniz nasıl rahat edecekse o kadar fazla koyun nasılsa arabayla gidip geliyor 🥰 Valiz düzenleyiciyi herkese öneririm ben ilk kızımın doğumunda almıştım kullanmıştım o zamanda çok memnun kalmıştım. Önü fileli hava alabiliyor aynı zamanda içinde ne var görebiliyorsunuz 🥰
Bunun dışında birde bebek pusetini valizin yanına koyacağım, ani bir çıkışımızda alıp çıkmak kalacak inşallah 🥰❤️