Merwe60 Busratuncer ben de o durumdayım bugün burda bunu kaçıncı söyleşim hiç bu kadar stres olmamıştım hep 38 de falan doğar diye düşünüyordum 40 haftayı bulduk resmen
Busratuncer Semaa1 Allah’ım ya bizim bebişlere noldu böyle, sadece kuru sancı oda geçici düzensiz hareketleri arttı 6:30 dan beri
Busratuncer Merwe60 bende aynı durumdayım stresten sıkıntıdan korkudan kaynaklanıyormuş insan merak ediyor neden diye sabahtan beri sorularıma cevap arıyorum bulamıyorum 😔
Merwe60 Busratuncer bende öyle acayip stres yaptım herseye doğum belirtisimi diye bakar oldum bakalım nasip ne zaman
Oznr Busratuncer anca toplaniyo bi yere gidiyo sonra yarin az da olsa yumusama varsa yatis yapacak cumaya. Bende acaba hafta sonunu gecirsemmi diye düşünüyorum belki kendi gelir ?
Busratuncer Oznr bende yarın gidiyorum kontrole belkş alltan bakarlar açılma çatı muayenesi için nolcak bakalım
Busratuncer Oznr Suan belde bi ara ağrı var hafif karnıma vuruyor ağrısı ağrı stresinden uyuyamıyorum korkuyorum
Zhraagk Benimde erkek. Erkek bebekler gününü tan doldurur kız bebekler sabırsızdır derler ya o yüzden sormak istedim 😊