ballikedii YuvarlanamayanPaanda yav hafi benimki sebze yemiyor tavuk niye yemiyor seninki yapma bırak makarna yeter soxksoxmepd
YuvarlanamayanPaanda ballikedii aşkooo onuda dün geçiştirdim şimdi hastauım diye bahane uydursam sabah gezmeye gittim diyecek gezerken bişin yok 😂😀😀
Smyye0303 YuvarlanamayanPaanda ekmek peynir domates yiyebiliyorum yemek yiyince midem bulaniyo oyuzden 😅😆😂
YuvarlanamayanPaanda Smyye0303 şuan öyle olmayı isterdim bu hamileliktede kokmuyor anam bişi bulanmıyor miğdem heçti herseyyy
YuvarlanamayanPaanda Papatyaaa__ yavrum ya hastane hastane gezdim devlet vitamin ypamam dedi parol verip gönderdi ee nefes alsam canım yanıyordu hele bir özel bir seruma 1000 muayneye 700 istedi dedim lanet olsum en sonunda yakındaki özele gittik akşam da taktırdıl hallettik iyiim şüküür
YuvarlanamayanPaanda Papatyaaa__ kocam yemek yapmazsam benı boşayacakmış kızlar yardım edin alsjpsnssojsjsgs
Papatyaaa__ YuvarlanamayanPaanda pilav yap yanınada başka bişey yap yada bulgur pilavı olur yanınada çorba yap bide salata
Minaesra YuvarlanamayanPaanda Garnitürlü makarna salatası ve mercimek çorbası, alakasız ama mideye girsin yeter hahaha
YuvarlanamayanPaanda ballikedii hele heleeee et kaç.paraaa bilüünmü küsüm ben ona o kadar pahali yemem yapamam patlıcan yapayım yesin napayım 😂😂 accık kıyma koyayım garibana
Deletedmom_85 Mantı, çorba, salata Günlerrrrdir mantı aseriyorum🤤 heh bide limon, badem, tarçınlı efsane kekimden yapiciim
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_85 aşkm zatwn kısır yapacagım canıö istiyor herife yanına ne yapsam bilemedim sksns
Esrahmet YuvarlanamayanPaanda kır yumurta yesin küs olunca hiç birşey yapadim gelmiyor inadıma sevmedigi yemekleri yapıyorum ben 😁😁