mombarbie_ Kızlar bu ay regl olmadim birkaç gün lekelenme yaşadım sadece 2 gün önce ovu testi pik oldu bugün çatlama oldu sanırım bilgisi olan varmi
YuvarlanamayanPaanda mombarbie_ bazen bazı şeyleri sorgulamadan yaşamak lazım Allah isterse olur canm
mombarbie_ YuvarlanamayanPaanda çok haklısın ay boyunca pik göremedim regl düzensiz oldu geçen ay bu ayda aynı şekilde ilginçtir ki regl olmadim ama yumurtlama oldu normalde ovu yapmıyordum oyle içimden gelmişti ki yumurtlamayi yakaladım kader iste
mombarbie_ Deletedmom_116 🤣🤣 kader dedim resmen ya şaka gibiydi 1 ay 2 hafta ovu takip ettim pik göremedim şans eseri Bi yapayım dediğim an Bi baktim ki pik olmuş 🤣🤣 neyse değerlendirdik pik olduğu 2 gün
Deletedmom_116 YuvarlanamayanPaanda aşko iki üç ay adet olmadım Evlendikten sonra Her ay hamilemiyim diye şüphelendim ama yoktu son zaman baktım iki haftalık hamileyim🤣🤣nasi erken öğrendin diyen olursa adet olmayınca habire test veriyodum kan
mombarbie_ Deletedmom_116 biz 10 aydır evliyiz 2 aydır düşünmeye başladık 2 aydır düzensiz reglilerim gerçekten akıl sır ermiyor 🤣
mombarbie_ Deletedmom_116 geçen ay 39.gun söktürücü içerek oldum tek 1 hapinda belki o ayda doktora gitmesem gec yumurtladigimi görecektim 🤣
mombarbie_ Deletedmom_116 ona göre şey ettim çocuğu düşünür düşünmez denge şaştı resmen her ay aynı gün aksamadan regl olan adam olamıyor şaka gibi 🤣
Deletedmom_116 mombarbie_ Psikolejik kız 🤣Çok şaşırtıcı bı durum valla Stres sinir psikolejie tkiliyo hepsini
mombarbie_ Deletedmom_116 ayın 31inde 2 3 gün lekelenmem oldu dedim aha hamileyim felan testler negatif tabi sonra işte 2 gün öncede pik yakaladım şansa bak 🤣 hayat dalga gecti bu ay benimle