Svd12345 @Ceren1993 @Papatyaaa__ @Gunay_14_18 @esmerella37 @Melekler12 @Likayolcusu @Sermec27 @Hatice_123456 @Mustafayigitvebeytugannesi . Kızlar teşekkür ederim ♥️ siz erkek demiştiniz, bgn devlet hastanesi direk erkek dedi.. @canparelerim_ sende kız demiştin cnm ♥️ bı oğlum var . Senin tahminin doğru çıkmasını isterdim ama nasıp kısmet .. sağlıklı olsun yeter 🤲🤲
Mustafayigitvebeytugannesi Svd12345 ALLAH’IM sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah canım 🥰🌺🤲
ZeynepNur5274 Papatyaaa__  Banada bakarmısınız
Svd12345 PrensinibekleyenAnnee vala cnm 14+5 ama ultrasona göre 14+0 yani tahmin de bulunmadı, sordum direk erkek dedi..
PrensinibekleyenAnnee minikmucizeemaak ben çok anlamıyorum canım ama etiketlerin diye içimden geçeni soylim erkek gibi geçti 🌸
minikmucizeemaak Hatice_123456 Ultrason olarak bu var kalp atışı duymuştuk o yüzden video var sadece ultrason almamıştım heyecandan 😂
canparelerim_ Svd12345 maşallah sağlıkla doğsun inşallah canım ne güzel hayırlı olsun🧿🥰 yanılmışım kıza daha çok benzetmiştim ama olsun tek sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerisi hiç önemli değil❤️
Svd12345 canparelerim_ sağol canım 🥰 ztn cnm tek isteğim o . Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin 🤲