kubraacarr canparelerim_ banada bakarmısınız ❤️https://mutluresim.com/image/screenshot-2023-02-27-14-36-29-292-commiuigallery.n11uvg
Mltsnl Zeynepp1011 öyle oluyor hani geç gelişiyor belki ama erkek görüşte sonra kız çok çok nadirmiş %1 dilimlik gibi rakam
kubraacarr canparelerim_ ınanım bugün 37+3 oldum ve cınsıyetı bılmıyorum doktor bı sefer bacagı kapalı kıza benziyo dedı ve bıdaha kendını gostermedi😂
canparelerim_ kubraacarr ciddi olamazsınız🙈 o nasıl iş öyle ilk defa duyuyorum, resmen doğunca öğreneceksiniz o zaman🤭 ay şaka bi yana ben dayanamazdım, başka doktorlara da gittinizeöi ya da özele falan?
Zeynepp1011 Mltsnl bu akşam tekrar randevu aldım bakalım 😑😄 11 haftalikken oteldeki doktorum kıza benzettim dedi 12 haftalikken devletteki doktor %51 olasılıkla erkek dedi bu akşam tekrar randevu aldım 14 haftalık olduk bakalım ne çıkacak 😄😄
kubraacarr canparelerim_ özele gıtmedım bu hamılelgımde ıkı kızım var onlarda gıttım 2 kızımın cınsıyetını 15 de dırek net ogrendım devlette bunda detaylı ultrasyona da gec kaldım annem vefat edince ınstanbula geldım cok aksılık oldu cok meraklıyım😂 ruyamda da hep erkek bebek goruyodum ve doguruyodum
Mltsnl Zeynepp1011 ya aynı benim gibi olmuş sabırsızlıkla bekliyoruz sizi o zaman mutlaka öğrenince haber verir misiniz ☺️