Ssa Mom35_ 24+1 deyiz bizde bebegimin ihtiyaclarinin cogunu aldik hatta hepsini, erken oldu biraz ama olsun 😂 simdi sira benim eksiklerimde onlarda tamamlaninca doguma yakin yikar ütüler yerlestiririm diye düşünüyorum
bikucukbalik 34 te hazırladım bende. Eğer içiniz rahat etmezse daha erken de hazırlayabilirsiniz. Alışverişinizin tamamen bitmiş olması iyi olur
Yarenelibol Mom35_ ocak sonu gibi doğucak 31 haftadaym 27 haftamda yıkadm ütüledim hazırladm ki bnm oğlan gelmek istiodu bu zamana geldk hala gelmio doktormu yalan söylüo acaba diyorm bazen😂 ama iyikide gelmio kndimi hazır hissetmiom henüz
Ezgim Herseyim 6 ayda hazırdı ama çantaya doğuma 3 gün kala yerleştirdim sezeryan bu arada ondan bu kadar rahattır🤣
Nehirce Bebeğimin çantasını hazırladım 33. Haftanın başında şu an 33+5 haftlık hamileyim ama kendi çantamı hazırlamadım. Daha sütyen vs.almadım, eşim sürekli al artık diyip söyleniyor ama işte içimden gelmiyor nedense 😃😃 bir de göğüs kalkanı için philips avent alacağım yoksa şu gümüşlerden mi almak lazım onda çok kararsızım.
YagizAsyaMom 32+5 günlüğüm bu hafta hazırladım çantamı ama kapatmadım hala eksik gedik bir şey olursa koyarız diye
asminko345 Mom35_ 34 haftalığım daha valizi hazırlamadım 😃 Ha bugün ha yarın derken 😁 Doğumda yaparım kesin o kadar üşengeç oldum 😂