rabiaozcans Ybah merhaba, https://mutluresim.com buradan yükleyeceğiniz fotoğrafı galerinizden seçin, yükleme tamamlandığında oluşturulan linki yorum yazarken kopyalayıp yapıştırın. yorumu paylaştıktan sonra yüklenmiş oluyor
rabiaozcans Nursena2023 sanırım aynı haftadayız, benim sat 17 mart ama ultrasona göre bugün 12+3 yada 12+4 olması gerek😊 ultrasonda kız bebeğinizde yukarı doğru olmayan vücuduyla paralel bir çıkıntı var mıydı peki?
rabiaozcans anonimm1907 ayy bağdaş kurucak zamanı bulmuş😂 gönlünüzden geçen olur umarım önce sağlıcakla sonra hayırlısıyla💖
Nursena2023 rabiaozcans Evet hemen hemen aynıyız 😊 Hiç farketmedim açıkçası bacak arası görünüyordu boş dedi doktor büyük ihtimal kız dedi o kadar
rabiaozcans Hndgn ay aslında kız gibi duruyor ama bacak kısmında bir karışıklık var çıkıntı var mı yok mu emin olamadım😂
rabiaozcans Meringo ay daha 11 haftalık çok net görünmüyor ama acaba erkek olabilir mi🫣 bu arada son adet tarihiniz ne? benle yakın sanırım. benimki 17 mart ama ultrasonda önde gidiyor