Tulayarel Doktorum bana ilk 5 ay ilaç tedavisi yaptı ama son 2 ay ilaç vermedi sorucam her seferinde unutuyorum çok hastası oluyor sizce neden ilaç yazmıyor bi fikri olan var mı ??
Gozdeerdem Son zamanda demir ilacı vermesi gerekli diye biliyorum canım . Ben de ilk 3 ay folik asit sonra vitamin kan ilacı . Magnezyum.kullandim son 3 aydır da demir ilacı kullanıyorum
Tulayarel Gozdeerdem bende folik asit vitamin ilacı kullandım şuan 27+5 haftalık ama ilaç vermedi bana bir ay sonra tekrar gel dedi kontrole 🤔
Marvel Değerleriniz iyidir muhtemelen. Ben 36.haftadayım ne kan ne demir ilacı kullanmadım. Riskli gebelik geçirmeme rağmen değerlerim hiç düşmemişti,doktorumda gerek duymadı. Tedirgin olmayın siz sağlıklı beslenin yeter :)
Marvel Gozdeerdem sağolun :) oğlum bana çok meyve,sebze yedirdi normal yemeklerde. Baya tiksinmiştim hatta ekmekten falan hep meyve,sebze yiyordum sanırım o yüzden oldu. :)
Gozdeerdem Marvel sağlıklı beslenmek sizin için çok iyi olmuş canım ilac kullanmadan dogal yolla :) en güzeli
Marvel Gozdeerdem sanırım öyle oldu ama şimdi mide yanmasından güzelim meyvelere sadece bakabiliyorum 😄