Deletedmom_116 Kızlar biliyorsunuz bir çoğunuz bazı sorunlar vs oldu daha Doğmadı oğlum😂😬Ve dün kontrole gittim dünden beri Haraketleri az gibi nst de kalp atisoda öncekinden azdı bu doğuma yakın normal mi acaba 🥺🥺
Pinklove Deletedmom_116 Çocuk gördüki Türkiye, dedi ben gelmem dkdjejdks Ara sıra çocukla ingilzce konuş duyar gelir artık alajsjsjsks
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 yavrucum içerde hareket edecek yeri kalmadı naptın artık sığmıyor çıkmakta bilmiyor 😂😂😂 normal kuzuum hareketi illakı azalır
Esra1139 Deletedmom_116 bence ozele gidin ve gerekirse sezaryen olun burada arkadaşınız baya bekledi ve bebisi şuan hastanede kalmak zorunda kaldı biliyosunuz sizin de öyle olmaz inşallah
Deletedmom_116 sevaldqn1 Oyle diyo doktorlarda 🥺♥️Ama ne bilim aklıma takiliyo amin kuzum inşallah ♥️♥️
Deletedmom_116 YuvarlanamayanPaanda Kiz azalır falan dgeil dahada durtuyodu🤣Karnım çocuğun şeklini alıyordu resmen sjsjsj ama oda yok🥺
Deletedmom_116 myangelson Ama ben dogurayim diyorum benim oğlan cikmiyo benim ne suçum var aplaaa😂😭😭😭😭😂😂😂😂
Deletedmom_116 myangelson Askoo bunun gelmicegi belliymiş gi USG resminde bı baktım orta parmağıyla dusunuyo Anlı’nın oraya koymuş 🤣🤣🤣Dusunuyo kapsam ne etsem bunları cildirtsam diye düşünüyoruz galiba ta o zamandan 🤣🤣🤣🤣🤣