Tugcedmr_cn
Heyzilwq
Ben naptim biliyor musunuz. Nişan geldiğini gördüm ya sabah. Bir güzel kahvaltımı yaptım. Bütün evi baştan aşağı sildim süpürdüm. Çünkü o an insana enerji geliyo 😁 sürekli hareket halindeydim. Akşama doğru da temizlik bitince duşa girdim dayamabildigim kadar sıcak suyu kasıklarıma tuttum, göbeğime tuttum , çünkü damarlar genişliyor,. Kan akışı hızlanıyor o yüzden de açılma hızlı oluyor. Sonra duştan çıktım. Hastane çantamın ekssiklerini hazırladım. Youtubede activating labor videoları var onları yaptım zaten onları 1 hafta önceden yapmaya başlamıştım belki de onlar etki etti bilmiyorum. Baya hareket ettim çömelme squat falan. Zaten o arada da sancılarım baya geliyordu ama sancımi sabaha kadar evde hareket ederek çektim çok sakindim. Sanki kaçıncı cocugumsa 😁😁 sabaha kadar sancıları çektim o sancilarla kalktım sabah mis gibi kahvaltımı yaptım tıka basa doydum tabi bu arada 5 dk da bir sancı geliyo ama çok hafif hafif. Sonra hastaneye gidelim dedim bir gittim ki 6 cm açılma 😵😵😵 2 saat sonra da doğurdum 😁