minnakmercimek Beslenmeniz nasil, biraz once bir misafirlikteydim sabahlari 2 yumurta yedim dddi hamileliginde, dogrumu ya ben bir yjmurta ve sut iciyorum yanindada
Albatros3501 minnakmercimek vücudun ne kadarını kaldırıyorsa onu ye canm sonra hepten tiksinip yiyememektense... sırf bebek beslensin diye zorlamıyom kendimi ben.
Gozdeerdem minnakmercimek iki haşlanmış yumurta yedim en başından beri öyle sartladim kendimi şimdi 37 haftalıgim 2 3 hafta oldu haşlanmış yiyemiyorum tiksindim görmeye tahammülüm kalmadi :) hata yaptım sanırım çok yemekle Şimdi yine yumurta yiyorum o da yağda pişirerek :)
Elfnannesi minnakmercimek arada Bi değiştirebilirsin cnm yumurtaya marul soğan fln doğrayıp salatasını yapabilirsin Kaşarla peynirle pişirebilirsin Bende tiksinmeyim diye öyle yapıyorum bazen
Zeynpatak minnakmercimek ben zorlayarak 1 tane yiyebiliyorum anca normalde de sevmezdim . Bebegimin hatrina yiyorum her gün . Cok da zorlamamak lazim canim
minnakmercimek Benim canlarim mide bulantim hic olmadi yiyehiliyorum ama acaba 2 mi yesem dedim mifem alirmi bilmem🤗