süreci eğer kafanda çok büyütmezsen, stres yapmazsan güle oynaya gidip kontrollerini olup ilaçlarını iğnelerini düzenli satinde olursan çokta büyütülecek bir süreç değil. 11-12 gün yumurta büyütmek için iğne, ilaç kullandım. Çok sık kontrole çağırdılar neredeyse 2-3 günde bir s
Her gidişte kan tahlili yaptılar. Sonra yumurtalar belli olgunluğa gelince yumurtalar toplandı. Ertesi gün itibariyle embriyololar bilgi verdi embriyolar hakkında. Gelişmeye devam eden, gelişimi duran embriyololar olabiliyor bu süreçte. Benim 5.gune gelen iyi kalite embriyoyu transfer ettiler geriye kalanları dondurmak istedik. Olurda tutmazsa sonuç tekrar denemek için. Çünkü sil baştan başlamak istemedim o kadar iğne İlac kontroller, yumurta toplama VS uğrasmamak için. Bugün transfer günü hariç 3.gunum test günümü bekliyorum.
Ben transfer olmadan önce akşam yemeğini yapıp gittim. Biraz geçti randevu gelince yemek hazırla masa kaldir VS yaptım. 2.gunden itibaren de normal günlük hayatıma yemek yapmaya vs devam ettim, çok ağır işler yapmadım ama yatmadım da lohusa gibi. Avokado, Süt, nar suyu, fındık, badem, ceviz, yumurta, yeşillik ağırlıklı beslendim hala devam ediyorum. Tutunması için destek oluyor bu yiyecekler. benim surecim boyleydi işte geriye beklemek kaldı