Bal12 Kızlar az once lavabodayken taharet alırken tam rahim agzında misket kadar şişlik hıssetım ele geliyor resmen 24 haftalık hamileyim ne olabılır aceba😔
Hacerozcn Bal12 kesin bartholin kisti bende suan da ondn dolayi hastanede yatiyorum Rabbim yardimcn olsn agrin var mi oturabiliyo musn
Melekozge Bal12 vajinal varis muhtemelen çünkü bende de var damar şeklinde bariz belli oluyor sizinde öyle mi
Bal12 Hacerozcn sagol canım gıttım doktor bisey yok dedı onceden normal dogum yaptıgın ıcin onunla alâkalı dedi dogumdan sonra sıkayetın devam ederse gelmem lazım dedı
Bal12 Hacerozcn bksey daha sorcam size benı alttan muane ettı bayada ugrastı canımda acıdı yanı sımdı cok hafıf yok denecek kadar kanama var normalmi
Bal12 Hacerozcn hem palstık bısey takıyorlar ya rahım azgına onunla baktı sonra cıkarıp elıyle muane etti ondan oldu galiba kanama😔
Hacerozcn Bal12 banada aynisini yaptilar kanama vs gormedm bence normaldir ama yine de doktorunuza danismakta fayda var diyebilirim gecmis olsn🤍🌸
Bal12 Melekozge ya bilmiyorum ki sadece elime fındık buyuklıgunde bısey geliyor😔bıde ayakta cok durunca felaket bi baskı oluyor