minikoannesi123 minikinsantanesi benim farklı farklı günlerde toplamda 2-3 gün sürmüştü, progestan hap ise yaramıştı bende şükür. Doktorunuz ne diyor?
minikinsantanesi minikoannesi123 ben hap olarak değil fitil olarak kullanıyorum onu zaten aynısı doktorum kullandığın ilaçlardan dolayı olabilir dedi ben kan sulandırıcı iğne filanda kullanıyorum fitilde tahriş etmiş olabilir dedi
rainss minikinsantanesi her kişide farklı oluyor yerleşme kanaması olabilir artarsa doktora erkenden gitmelisin 1-2 gün gelirse sorun yok diye biliyorum
minikinsantanesi rainss ilk geldiğinde gittim acile gece sonra ona güvenmeyip kendi doktoruma gittim o da sorun yok ilaçlardan dolayı böyle olmuştur dedi kalp atışını dinledik bebeğimi gördüm çok şükür inşallah biter artık
tulay-01 minikinsantanesi şimdilik durdu ben 1 hafta önce bır damla gördum hemen hastanee gıttık o gun progestana başladım sonra 1 gun arayla 1 damla daha oldu gıttık 2 kdr 1 damla kdr oldu cnn sende kask agrısı varmı bırde benden kan ve leke degıl beyaz akıntı geloyır
minikinsantanesi tulay-01 kaşık ağrısı çok fazla oluyo özellikle akşam gece oluyo akıntım oluyo ama işte kahverengi geliyo hala