Seyma_kaya https://imgyukle.com/i/ragXZy Kızlar ben ikinci çocuğu mu istiyorum ama pico olduğumu öğrendim Ovulasyon testine başladım şimdi resimde gördüğünüz üstteki test düne ait yani ovulasyonun 13. Günü alttaki bu güne ait 14. Günü ne diyorsunuz
Seyma_kaya Bu arada arkadaşlar kan da beta değerim yüksek çıkarsa ne yapmam lazım kadın doğuma mı gideyim yoksa iki günde bi kan verip ondan sonra mı kadın doğuma gideyim hopefortomorrows Gulirmak fizikcianne Oznur_22 neanladinyurdagul Piraye2612 fizikcianne Mucizemsin_bebek Gulirmak Melek__55 Sermec27
Seyma_kaya fizikcianne sağlık ocağında vereceğim demi bizim burda sabahtan gebelik testini yapıyorlar mecbur pazartesi yi bekleyeceğim
Melek__55 Seyma_kaya testlerin iki tanesi hcg iki tanesi lh anlmdm ben hcg olan silik hamile olabilirsin kan ver
Seyma_kaya Melek__55 şey ben aslında hcg olanları sordum lh testleri yaptım yumurtlamayı yakalamak için o çıkmış
Sermec27 Seyma_kaya evet koyuluk artmış gebelik var 🥰 hayırlı olsun benim de bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim 6 haftalık
Kucukmeleg-bklyrm3480 Bu test ınnovitanın hiç şaşmaz çok hassas testler hamilesin canım hemde değerin 200lerde
Seyma_kaya Kucukmeleg-bklyrm3480 ay inşallah ya geçen ay yaptığımda ilk test gibiy di 3 4 kere denedim hiç bu kadar netleşmedi hep ilk test gibiydi sonra adet oldum bu ay bi günde böyle koyulaştı vala
fizikcianne Seyma_kaya acile gidin. Basım dönüyor midem bulanıyor hamilelikten şüpheleniyorum deyin yoksa acilde yapmazlar. Acilde yaptırın 2 saate çıkar sonuç