--Pinar-- 10 gün önce 550 çıktı beta, şimdiki sonucum 1309.00 5+6 oldum bugün tam. Bu değer kaç oluyor bin300 felan mı yani
anneoluyoruuumm16 --Pinar-- birşey diyecem niye sürekli beta baktiriyorsunuz. Benim 562 çıkmıştı doktor bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi bir daha hiç beta bakmadik gittik hem kalp atışı aldık hem keseyi gördük
Aysel_krdg --Pinar-- artış biraz az gibi bence doktoruna git sor bakalım ne diyecek bende ilk kan verdim 105 sonra 250 4 gün sonra 540 çıktı benimki de en sondaki değer az artmış ne olacak bilmiyorum pazartesi tekrar yapacağım inşallah sağlıklı bir gebeliktir ikimizin de
neanladinyurdagul --Pinar-- yani Şuan gidip kese falan görmeniz lazım zaten gidin muayene olun hemde baksınlar sonuca
--Pinar-- ElifKarata hayır göstermedim muayene günüm pazar günü, beklemeli miyim o güne kadar yoksa bugün gitsem mi bilmiyorum
ElifKarata --Pinar-- 10 gün önce 550 çıktıysa 2 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş. Yani 10 gunden sorna 12.gunde değerin 1000 lerde olması gerek sanki değer fazla yukselmemis gibi 2.3 güne bir kan verip takip edin
ElifKarata --Pinar-- 10 günde 550 den 1309 a çıkmış az Bi arts olmuş doktora çıkıp Bi tahlil sonuçlarını gösterip değerlendirmenzde fayda var.
myangelson --Pinar-- ilk kan 95 ,2 şer gün arayla 201 ve 550, --Pinar-- zaten sen artış yakalamissin tekrar baktirmana gerek yok ki. Bu haftalarda genelde kese görülüyor sende doktora gidip kese görebilirsin geç döllenme değilse adetinden önce mi gününde mi sonra mi öğrendiğine bağlı biraz. Doktor gerek görürse tekrar kan ister zaten ama çoğu zaman kese goruldukten sonra beta takibi yapılmaz
ElifKarata --Pinar-- yoktur canm herkes te farklı gelişiyor geç döllenme olduysa da öyle olabiliyor sağlıkla gelsn bebeğin inşallah 🥰benmde 5+2 daha yeniyiz
ElifKarata --Pinar-- 14 ünde randevum var bakalm inşallah görürüm. 3 oldu kan veriyorum bundan önce dış gebelik geçirmiştim oyuzden kan veriyorum 3 güne bir
ElifKarata --Pinar-- kasıklarımda şiddetli ağrım vardı yerimde duramiyordum kanamam oldu beta değeride bi yükselip bi düşüyordu canm sonra 2 iğne oldum düşük yaptırdılar.
--Pinar-- anneoluyoruuumm16 artışı görmek için baktırıyoruz 2 günde 2 katı olması lazım sağlıklı bi gebelik için