Gulsaharel Arkadaşlar merhaba tayinimiz kilis’e çıktı. Kiralık ev ariyoruz. Nerelerden bakmalıyız evleri? Çok kiralık evde yok. Çevresinde oluota yardımcı olabilecek var mı acaba?
enguzelannexxx20 ben anteplıyım esım burda görev yaptığı için burdayım 26 haftalık hamıleyım hangı doktora gıdıyorsun?
Melike_00 enguzelannexxx20 ben önce Hüseyin kurt’a gidiyordum. Son bir aydır Erşan öztin’le devam ediyorum. İkisi de iyi doktorlar. Ara sıra devlete de gidiyorum ama hiçbirini beğenmiyorum devlettekilerin. Gelecek ay ayhan hocaya randevu aldım o çünkü bayadir Kilis’te ve bir tek onun iyi olduğunu biliyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
enguzelannexxx20 ben devlete gıdıyorum 3 yıl önce kızımda da devlete gıdıyordum sımdıde oraya gıdıyorum ben kızımdayken huseyın hoca vardı ona gıdıyordum sımdı arif yılmaza gıdıyorum
Melike_00 enguzelannexxx20 geçen gün gittim arif beye. Erşan hoca 1600 ölçerken bir hafta sonra kendisi 1300 ölçtü kiloyu hiç anlam veremedim. Kaç yaşındasınız? Bu benim ilk gebeliğim
enguzelannexxx20 Melike_00 yenı besevlerde ben çocuğum var dısarı cıkamıyorum yoksa da antebe gıdıyorum
Melike_00 enguzelannexxx20 bende adliye tarafında oturuyorum. Kaç yaşında çocuğunuz? Zaten bu sıcaklarda bir yere cikilmiyor. Bende full evdeyim. Ve her yer toz duman yol çalışmaları.
Melike_00 enguzelannexxx20 küçükmüş daha Allah bağışlasın. Tanışmak isterseniz Instagram’dan takiplesebiliriz 🌼