Susam-21 Merhaba hanımlar çok merak ediyorum ve sürekli çevremdekiler yok kız geç gelir kimide erkek geç gelir diyor. 37+2.gündeyiz oğlum olacak Allahın izniyle her kafadan bir ses çıkıyor deneyimlerinizi yazar misiniz :)
Bet1 Susam-21 bebek ne zaman gelmek isterse o zaman doğar. Bu bebeğin gelişimi annenin rahmi ve daha birçok sebeple ilgili olabilir cinsiyetle hiçbir ilgisi yok. İlk oglum 34+0 da doğdu şimdi ikinciyi bekliyoruz 34+4uz. Etrafımda 42 haftalık erkek bebek doguranlarda var.
20Nisa20 Susam-21 kız erken doğar diyorlar ama bnm kızım 41+0da doğmuştu daha sezeryan la almasalar dururdu🤩
Neris_poyraz Susam-21 ilk gebeliğimde oğlum tam 42. Haftada doğdu. Şimdi kıza hamileyim 28+6 ama miyomum var sezeryan olacağım için daha erken doğururum diye düşünüyorum
Minis122 Susam-21 kizim 40 haftada sezeryanla dogdu oglum suan 31 haftalik sanki her an gelecekmis gibi hissediyorum. Acayip can yakici haraketler alt kisimda agri olunca
Kayaozge Akker Kız erken erkek geç doğar benim arkadaşımın kızı oldu 38 hafta da doğurdu benim oğlum oldu 41 hafta da doğurdum
Susam-21 Akker benimde çevremdekiler aynen bu şekilde erkekler erken kızlar 40.haftadan sonra doğmuşlar ama bunlara rağmen ısrarla erkekler 10 gün geç doğar diyorlar
inciata oğlum 36+te doğdu kanamayla doğuma alındım şimdi 34+4 haftalığım bakalım doktor 39da alırım diyor bakalım
Mustafayigitvebeytugannesi Susam-21 3 erkek annesiyim. Biri 43 haftada doğdu ikinci 39+4 yada 5 tam hatırlamıyorum ama 39 du yani üçüncü oğlum ise 35 haftalık doğdu ama bana göre uygulama da 36 idi 🥰
Esraa29 Mustafayigitvebeytugannesi nasıl 43 haftayı buldu normalde 42 yi bile beklemek tehlikeli benim bildigim
ElifKarata Susam-21 kızım 41+1 de doğdu acil sezaryen ile gelmedi gelmedi sezaryen günü aldık ameliyat olacağım gün gelmeye karar verdi aynı anda hem suyum hem nişanım hem sancim başladı kimi de haftalar öncesinden sancı çekiyor hiç belli olmuyor 🥰
birevlatsahibi Susam-21 cinsiyetle alakası yok erkek bebek geç gelir diyorlar sözde 3 hafta erken geldi oğlum
0cansu Susam-21 oğlum 39+6 da doğdu kızım 41 haftada doğdu o insanin bünyesine bağlı birsey bebek ne zaman gelmek isterse gelir ha şimdi üçüncü geliyor 37+5 teyim bekliyorum
Mustafayigitvebeytugannesi Esraa29 özel takipliydim doktor bir sakınca görmedi kendi sancimi bekledi. Bebeğimin suyu sağlığı yerindeydi iki güne bir de kontrole gidiyodum.