Hcran06 Günaydın arkadaşlar ya benim bugün Adetim bitti Salı günü doktora gideceğim sizce doktora gittikten sonra mı yapayım ovulasyon testini Yoksa ne zaman yapmalıyım ilk defa yapacağım Tam bir bilgim yok🥰🥰🌸🌺
Sibelsibos Hcran06 günaydın bebeğim ben ovolosyona adet bitince 2 gün sonra başladım burda arkadaşlar yönlendirdi sağolsunlar bende ilk yapmistim bazıları erken yumurtlama görebiliyormus bence haklılar o yüzden adet bittimi 2 ci günden başlamak daha yararlı 😘😘🤗
Meli-sa Sibelsibos yaa senin pozitif enerjıne hayranım ben bugün tekrardan yaptım hemen silik çıktı sabah yapmıştım bozukdu sanıeım kıpkırmızı oldu sonra tekrar yaptım silik çıktı inşallah varsır ya
Sibelsibos Meli-sa ay ne guzel bu umut bu bende göreyim silik göreyim ya kuzum insallahhhhhhhhhhh vardır bebiş inşallah yapicanmi test yarın falan yada kan nezaman vericen bebegim bu arada benim enerji kaynagim sizler oldunuz bende vardı enerji sizde trafo oldunuz mübarekler 😄😄🤗😘😘😘😘😘😘
IKRAM_01 Sibelsibos Sanki bir baskı varmış gibi normalde sıkışınca bazen tutardım ha gittim ha gidecem diye ama bunu tutunca ağrı var gibiydi canım
IKRAM_01 Sibelsibos 😂😂😂😂 biz bir taneye razıyız 😂😂 o 9 u da işin tatlı yani olarak anılarda kalır inşallah
balbadem1 günaydın kızlar en son pazar günü yumurtlama gördüm beklemedeyim test için çok erkenn bir yanım oldu bir yanım olmadı diyor nasıl bekliceeem birde geç yumurtlama adeti de geç getirir demi
Sibelsibos Meridaily hepmi bizi bulur ya kıskançlık yapmıyorum valla ama bazıları erken yapıyor cart kop köyü çift çizgi kan veriyor maşallah Allah devamına erdirsin ay bizimki illa bı karman karışık olcak illa zorluycak hem adet için söylüyorum hem testler için
Meridaily Sibelsibos ya bir düşük yaşadım o hamileliğimde imkannnsız çift çizgiyi göremedim hep negatif hep nagatif🥴 illa uğraştırıyor 😁
Sibelsibos Meridaily ya rabbim insallah sana nasip etsin ama hemen etsin inşallah pozitifi görürsün bitanem inşallah 🤲🤲🤲🤲
Sibelsibos Hcran06 nedemek bilmediğimizi burdan ögreniyoruz o yüzden seviyorum burayı çünkü her sene değişiyor belirtiler gebelikler bizde şaşırıyoruz burda sorup yaşayanlardan öğreniyoruz 😘😘😘😘😍
Meridaily Sibelsibos inşallah kuzumm sen de pozitifi gör hemem inşallah hiç beklemeden😍 ve bekleyen herkes güzel haberleri alsın 😍🤲🏻
Hcran06 Sibelsibos ya bende yeni katıldım buraya bende tam bilmiyom hiç bişeyi ama okuyup öğrenmeye çalışıyorum 🥰🌺🌸💜
Sibelsibos IKRAM_01 bugün test alıcam bakalım kısmet 12 sinde adet günüm bazıları adet günü yap bazıları adetin geçerse yap dedi ama hayırlısı bakalım ne çıkıcak öglen sonrası bir şey olmazsa alıcam 🙏🙏🙏
IKRAM_01 Sibelsibos Normalde kaç günde bir oluyorsun kuzum. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun Bu mübarek cuma günü yüzü hürmetine
Glyszr09 Sibelsibos Erken kalkıp forum a geç girenlerdenim 🙆🏻♀️Günaydın canım postlarını görüyorum dua ediyorum senin ve senin gibi bebek bekleyenler için inşallah çift çizgiyi görürsünüz kuzum sadece kafanıza takmayın takmadığınız da görüceksiniz size süpriz olucak 🤲🏼💕🌸
Sibelsibos Glyszr09 ne güzel temenniler çok tşkler🥰🥰🥰😍😍 işte birtek o kafaya takma konusunu başarabilen biri değilim ahhh diyorum ahhh