Sibelsibos balbadem1 valla kuzum ben yapıyorum negatif ama garip belirtiler çıkıyor hergun bı halt anlamadım yeminle 🤣🤣
Sibelsibos 1melekannesi3858 çizi biskuvi peynir yumurta gibi kokuyor ya yedikten sonra ağızda onu dedim kuzum 😘😘
1melekannesi3858 Sibelsibos he ya çok iğrenç bi kokusu var gerçekten ama yemediği halde bana öyle gelmişti eşim yememişti yani
Sibelsibos Annevekizi kocalar bizi bosardi para nerde testlerde hayatım bütün markaları denedik ya çıkarsa diye 🤣🤣🤣🤣
Sibelsibos Hcran06 kuzum forum da sayfada telin sol üst kösesinde 3 çizgi var altaltta oraya bastığında resim yükle var ordan yükle sonra kopyala var koplaya yapıştır
Annevekizi Sibelsibos toparlan ve gülüm çok üzgünüm şuan ne diyeceğini bilmiyorum 🥺 Bende özele gittim bugün rahim filmi istedi bakalım 🥺
Sibelsibos Annevekizi sorma bende hsg cektircektim bu ay normal adet olsaydım oda şimdi 1 ay atladı mecburen zor yer bulmuştum randevu almıştım zaten öbür aya inşallah bulabilirim yine çok kişi var hsg çektiren hep dolu özellerde çok para istiyor bunun için 🤷