inciata anneoluyoruuumm16 hala ayak yanması yaşoyorum ocak ayından beri şort askılı yatıyorum üstümü örtmüyorum :)
fizikcianne anneoluyoruuumm16 karnım yaygan, Tatlı olan hiçbir şey yiyemiyoruz hep ekşi tuzlu yiyorum :) Mide bulantım aşırı var 4. Aydayım hala geçmedi Cildim lekelendi Yani kız bebek hurafelerinin çoğu bende tuttu ve kızımız olacakmış :)
Glcn12 anneoluyoruuumm16 mide bulantısı halsizlik tavuk yumurta et gibi şeyler yiyemiyorum salçalı yemekler hele ki gece hiç uyuyamıyorum 14+5 cinsiyeti daha bilmiyoruz bakalım bir hafta sonra kontrol var
gunesinannesi_ anneoluyoruuumm16 16+1 deyim hamile kaldığımdan beri tatlı asla yiyemiyorum, çay, kahve, sigaradan çok soğudum onun dışında normalim hamileliğim hafif geçiyor mide bulantısı olmadı 14+1 de cinsiyeti öğrendim kızım olcak inşallah🩷
anneoluyoruuumm16 gunesinannesi_ annemde bana hamileyken şalgam ve turşu aşermis ama ben şuan ikisinden de tiksiniyorum
1nsnr anneoluyoruuumm16 Dokuzuncu haftadayım bulantı yok şu zamana kadar iki kere istifra ettim uyku da çok sayılmaz tatlı yemiyorum hep tuzlu sizce nedir
AsELinAnneSi__ anneoluyoruuumm16 mide bulantısı tatlı aserme uyku halsizlik sırt ağrısı ve çaydan tiksinme kızım geliyor 😂❤️
anneoluyoruuumm16 AsELinAnneSi__ eee hani bel ağrısı kız sırt ağrısı erkek belirtisi demişlerdi 😂😂 demekki hurafe
Busra__06 anneoluyoruuumm16 bence belirtiyle ilgisi yok erkek bebekte bulantı olmaz dendi 14. Haftama kadar kusmaktan aç gezdim hastanelere düştüm tatlı çok severdim hamile değilken daha çok yerdim sadece canım sürekli meyve istiyor o kadar anneyi güzelleştiriyor diyorlar cildim mayın tarlasına döndü 😂🤦🏻♀️
AsELinAnneSi__ anneoluyoruuumm16 hiç belli olmuyor bende erkek diyordum kendi kendime şaşırttı bizi hatta tahmin yapan bayanları bile şaşırttı herkes erkek demişti 😂
Havvaca anneoluyoruuumm16 aynı anda muz ve turşu yemek 😂😂 sonuç erkek bebek 😂 tatlı erkek tuzlu kız tezini çürüttüm bence 😂