anneoluyoruuumm16 Bende olanlar Mide bulantısı Kusma Bel ağrısı Sürekli uyku isteği Sabahları tatlıdan mide bulantısı Gün içinde daha çok tatlı yeme isteği Ekşi tuzlu tatlı ayırt etmeden canım istediğinde yiyorum Et ve tavuktan tiksindim biraz yiyemiyorum Doktor kıza benziyor dedi 11. Haftada. Sizin belirtileriniz neler
Hamileyim00 anneoluyoruuumm16 oğlum da deli gibi tatlı yerdim ayaklarım usurdu isinmazdi hiç burnum da az bişey büyüdu idi bacaklarım agrirdi ama kızımda tatlıdan uzak görünce bile yiyesim gelmez çikolata deli gibi yiyen birisiyim normalde bel ağrısı ayaklarım ısınır üşüme vurur bazen mide bulantisi olmadı öyle oğlumda 5 ay ne yesem kustum nasıl kilo aldı diye hayret ederdim ama kızımda o olay yok sadece tatlı yiyemekek ama dondurma çok istemiyor canım oğlumda deli gibi yerdim hepsini sonra kusardim😅 et ve tavuk çok severek yiyorum balık felan asla sevip yemezdim ama şimdi et et suyu deli gibi yiyesim geliyor kurbana az kaldı kayınpederimin yanındayım eşim Suriye de görevde haliyle biraz ete muhtaç kaldım çarşıya cikmadigik için köyde olduğumdan neyse bunları niye dediysem😅
Kader5138 anneoluyoruuumm16 mide bulantısı Sürekli uyku hali Hiçbir şey yiyememe Ve bitmek bilmeyen ağrılar 14+4 olduk bugün
Deletedmom_53 anneoluyoruuumm16 biz daha miniciğiz🥰 8+4 Hiçbir belirtim yok erken olduğu için olabilir mi ? Sadece göğüs hassasiyetim var. Bir de rüyamda sürekli kız bebek görüyorum. Kusma , bulantı, uyku , aşerme vs… yok. Ne zaman başlar tahminen canlar😍
birevlatsahibi anneoluyoruuumm16 ilkinde aşırı rahat bir hamilelik geçirdim mide bulantısı yanma ağrı vs hiçbir şey olmadı. İkinci tam tersi her şeyi en dibine kadar yaşadım. İkisi de oğlan 😂
Smyye0303 Sizin Bu belirtiler oğlumda olmuştu benim 😅😁 şuan 7 haftalık hamileyim sadece bulantım var halsizlik tatlıdan midem bulaniyo yemiyorum etten tiksinme durumumda var yağlı salçalı yemeklerde midemi bulandiriyo gün içinde iki üç bulantı oluyor daha belli değil bizim tabi 😅genelde erkek çocukların cinsiyeti erkenden belli olur sizin doktor nasıl 11.ci haftada kıza benziyo demiş şaşırdım kızlar pek gostermiyo ikinci düşüğüm kizdi 14 haftalikti perinatoliji de öğrenmiştik oda ayrintilida çıkmıştı
anneoluyoruuumm16 Smyye0303 yemin ederim ben hiç kız gibi hissetmiyorum. Herkese de söyledim. Kız fikrini benimseyemedim hep oğlum olacak gibi hissediyorum başından beri. Cinsiyetin önemi yok ama hissiyat olarak böyle hissediyorum. Rabbim hayırlısını versin 🥰 valla bende anlamadım 11+3 de kıza benziyor ama netleşmesi için 3 hafta daha bekleyelim dedi.
09-11-22 Erkek belirtisi bunlar benim kızım olacak tam tersi belirtiler olmuştu hep ekşi çekti canım özellikle şalgam bel değilde kasık ağrısı oldu vs 🙈😍
anneoluyoruuumm16 09-11-22 adanaliyim şalgam ve turşu vazgecilmezimdi. Geçen gün eşim seviyorum diye şalgam almış ve ben icer içmez kustum 🤭 gerçekten çok değiştim. Hayatta en sevdiğim şey et ve ben et yiyemiyorum hemde önümüz bayram
anneoluyoruuumm16 Hamileyim00 Rabbim sağ salim kavustursun bebisinize inşallah. Valla belirtilerim bunlar ama ben kız gibi hissetmiyorum rüyamda falan da erkek gördüm erkek olacağına inanıyorum doktor kıza benziyor diyince şaşırdım iki haftadır kendimi kızım demeye alıştırmaya çalışıyorum 🤭
09-11-22 anneoluyoruuumm16 sağlıklı olsun inşallah ama erkek gibi anne ne hissederse o oluyo genelde bende hep kız diyordum kızım olacak inşallah 🌸☺️
Smyye0303 anneoluyoruuumm16 valla hisler yaniltada bilir bana erkek gibi geldi senin bebek tabi sağlıklı olsun yeterkide benim oğlanda aynı sen gibiydim.ne bilim 😅ben ilkinde oğlum olacak dedim oldu ikincide kız olmaz dedim falan hatta rüyamda erkek bebek gormustun ama şaşırttı kiZ çıkmıştı yani bilemiyorum şimdide bı tahminim yok yine erkek hissediyorum 🙄😅
anneoluyoruuumm16 Kader5138 vitamin başladınız mı onların faydası oluyormuş ağriya. Ben dün başladım henüz birşey değişmedi ama doktor faydası olacağını söyledi
anneoluyoruuumm16 Deletedmom_53 valla benim 6+1 de bulantı hafif başladı. 6+3 de acillik oldum serum taktırdım. 11+2 ye kadar çektim serumla falan sürekli ayakta durdum. Acil prilam yazmıştı ama sabah bir akşam bir yazmıştı fayda etmiyordu asla. Sonra kendi doktorum gece yatmadan önce iki tane iç yat başka içme dedi. Öyle içiyorum iki haftadır şükür hastane yüzü görmedim. İyi geldi
anneoluyoruuumm16 birevlatsahibi çocuktan çocuğa değişiyor sanırım. Benim ilk gebelik hiçbir fikrim yok. Sadece traf hep oğlun olacak diyor. Eşim kayınvalidem annem abim hepsi erkek diyor. Bende rüyamda erkek gördüm. Hayırlısı bakalım 😃
Kader5138 birevlatsahibi bnde aynıyım ya ilk gebeliğim prenses gibiydi bunda hiç halim yok heryerim ağrıyor
Deletedmom_53 anneoluyoruuumm16 her vücudun hamileliğe verdiği tepki başka canım demek ki. Bizde henüz bir şey yok. Sağlıkla gelsinler de geçici bir durum tabii ki katlanırım 😘
anneoluyoruuumm16 Smyye0303 önceliğimiz sağlıklı olması tabiki. İlk Bebek kıza da erkeğe de hasretiz ikisi de bizi çok mutlu edecek ama belirsizlik canımı sıkıyor. İnsan heves ediyor sürekli birşeyler almak istiyor. Kıza benziyor diye eşime kız bebek tulumu yaptırdım babalar günün kutlu olsun falan diye . Erkek çıkarsa zortlariz 😂😂
Nagihanbkr anneoluyoruuumm16 Bende miğde bulantısı kusma vs olmadı hiç daha çok ekşi yeme isteği var aradada tatlı çekiyor canım uyuma isteğim var havanın durumuna göre halsizlik oluyor. Bazen biraz fazla sinirli oluyorum 18+5 olduk bebeğim kız 😁😁
anneoluyoruuumm16 Nagihanbkr bu arada kız bebek bulantı kusma çok yapıyor diyorlar. Ama burda okuyorum rahat geçirenler de var maşallah.
Smyye0303 anneoluyoruuumm16 15 haftalık falan kesin olur çünkü cinsel organları başta birbirine benziyormus oyuzden yanlış çıkma olasılığı var ve çok erken demiş benziyo diye ben şaşırdım hangi doktor bana şöyle 5 hafta sonra ordayım cinsiyet için 😂😅inşallah zortlamassin canim🤣
Smyye0303 anneoluyoruuumm16 yok be ben oğlanda kusmaktan öldüm kızda sadece bulantili geçmişti arkadaşım var o oğlumda hiç bulantı kusma yaşamadı şimdi kızı olacak 4 aylık hamile çok kusuyo bulaniyo bence bunla alakası yok