Leylaunalbaspinar Mlke987 Ben 5 sene Gaziantepte görev yaptım. Çok memnundum. Eşim ilk tercihlerde Antebi yazmıştı ama sonra kiralar çok fazla diye vazgeçti. Bende şansıma çok güvenmediğim için karışmak istememiştim. Keşke Antep olsaydı… 😢 Demek ki kira olarak hiç bir farkı yok. Bu arada özel sağlık sigortası sadece yaşadığınız yer için geçerli. Hastane bazında veriliyor zaten yaparkende😢
Mlke987 Leylaunalbaspinar evet öyle sigortam suan sadece yaşadığım şehirde geçerli. Malesef kiralar aynı büyük şehirlerde ancak doğunun küçük illerinde geçim daha kolaydır diye düşünüyorum
Mlke987 Meyveliburln normalde ağustosu. Buluyor taşınma süresi ama depremden dolayı değişmiş olabilir
Mlke987 myangelson vardır illa ki ama sağlık sigortam yaşadığım şehirde geçerli öyle olmasa bile Doğumla taşınma tarihi çok yakın oluyor o yüzden son dakika orda doktor bulmam çok zor
myangelson Mlke987 aaa baya sıkıntılı oluyor ya 😕normal doğum mu yapmayı dusunuyordun? Şuan kaçıncı haftadasin siz de askeri personel gibi temmuzda mi geliyorsunuz
Mlke987 myangelson suan 27. Haftamdayım Ağustos sonu eylül başı doğum bekleniyor ne zaman gideriz hiç bilmiylrum
myangelson Mlke987 yani Temmuzda gelirseniz çok da sıkıntı olmaz ama daha ileride gelecekseniz sıkıntı olur senin acindan
mommysss1 Gozdenur1334 bend3 Diyarbakirdayim. Burada bahceci tüp bebek merkezi var , tüp bebek dışında da tedavileri var diye biliyorum. Çok iyi bir merkez diye biliyorum.
Gozdenur1334 Leylaunalbaspinar haklısın ama hamilesin, stres yapmamaya çalış gün geliyor her şey gelip geçiyor bebeğini üzdüğüne yanıyorsun yapma kendine bunu. Biz Aksaray’dayız şu an.
gunesinannesi_ Mlke987 memorial var diyarbakırda çok iyi hastaneden kaynaklı diyorsanız gelişmiş güzel bir şehir ben de Mardinde oturuyorum ama Diyarbakıra sık gidip geliyoruz
BetulR Merhaba, bizimde tayinimiz Diyarbakır olarak çıktı. 29. haftada gebeliğim var ve lojman sıkıntı diyorlar daha ilişki kesme tarihi de belli değil doğum ve ev için bende endişeliyim.
Angela00 Mlke987 anladım ama Allah darda bırakmaz sizi gebesiniz hayırlısı hangisiyse o şekilde ve o ilde doğumunuz olacak inşallah😊
Angela00 Gozdenur1334 rica ederim ben çok memnun kaldım ve tavsiye üzerine gitmiştim kendisine netice de aldım inşallah siz de hayırlı şekilde netice alırsınız🙏🏻
Gozdenur1334 Angela00 inşallah çok teşekkür ederim siz ne zaman tedavi oldunuz ne kadar masrafınız oldu rahatsız olmazsanız soru sorabilir miyim ?