designermoms yenibirannis benim de zorunlu sezeryana döndü tansiyon kaynaklı bende de taşikardi var heyecanlanınca kalbim hızlanıyor Salı sabah doğumum var doktoruma genel yapsak ben korkarım dedim o da tansiyon olduğu için uyurken takip edemeyiz dedi spinal yapmak zorundayız ama istersen bebeği çıkarınca uyuturuz onu da sen istemeyeceksin emin ol dedi. Gayet güzel geçecek sohbet ederiz korkma dedi. Hastaneden bir ebenin doğumu olmuş geçen gün o kızda da panik atak varmış çıkınca spinal yaptığım için bana teşekkür etti emin ol güzel geçecek korkma dedi hala korkuyorum ama bilmiyorum asistanı da orda muhabbet ederken olur biter anlamazsın en iyisi spinal dedi öyle anlaştık biz de
yenibirannis designermoms bnm Dr da genele karşı ısrarla spinal diyo delircem ben yapamam herlde ya spinal
Sevdayaz yenibirannis 2 buçuk sene önce genel oldum. Bebeğe geçer muhabbeti olsa riski olsa doktorlar da buna müsade etmez. Mecburi genel oldum tek doğum anını görememek kötü onun dışında çıkınca oğlumu hemen emzirdim her hangi bir mama falan vermediler. Ağrı sızı normal seviyedeydi ağrı kesici veriyolar zaten hemen.. Ve gayet güzel geçmişti. Şuan ki hamileliğim de nasip olursa spinal istiyorum doğum anını görmek için💜
Misramisra yenibirannis ben oldum gayette uyandım. Bekleme odasında gözümü açtım bebek kime benziyo diye sordum. Sonra hemen odaya geçtim. Hiç uyuşuk değildim.
41tuqba yenibirannis ben de çok panik bir insanm spinal anestezili doğum yaptım ama bebeğimi çıkarttıkları an panik yaptım hissediyorum uyusmadim galiba dedim doktorum da bana ilk doğumun kötü geçmesini istemem seni hafif uyutalim ister misin dedi bebeğim doğduktan hemen sonra dikişlerim atilirken uyandım çok güzel bir doğum yaşadım
SeAsNu yenibirannis genel anestezi ile oldum ilk ikincide öyle olacak bir sorun yaşamadım ilkinde tatlım öyle geç filanda ayilmadim güzel düşün güzel olsun 🥰😘
yenibirannis Emelcmn öncelikle hayrlı olsun Rabbim uzun ömürler versin belden iğne vurulurken acıdımı dikilirken hissettizmi yada çocuk çıkarken
Emelcmn yenibirannis al yenibirannis allah razı olsun. Ben normalde çok panik bi insanım hemde öyle böyle değil ama iğneyi hic bi şekilde hissetmedim ne ara yaptılar onu bile hissetmedim. Keserlerken tabiki de hiç bisey hissedilmiyor sadece sanki biri sana dokunmuş gibi oluyor . Çocuk çıkarken vücutta bi çekiştirme oluyor sanki içinde puding çırpar gibi sadece orda hissediyosun ama oda acı değil sadece dokunuşlar ve hafif çekiştirme ler gibi. Ama herhangi bi acı söz konusu değil. Bu dünyada ben doğum yaptıysam inanki dünya alem yapar . Sen sonrasındaki kum torbasını düşün bence 😂
gizem3435 yenibirannis genelde narkozu atmaya başladıkça ayılmaya da başlıyorsunuz ve ağrıları hissediyorsunuz, çok sancılı oluyor. Hem geneli hem spinali denedim ve kesinlikle geneli tavsiye etmiyorum. Belden uyuşturmalı çok daha rahat, konforlu geçti.