Simgeee99 devlet hastanesinde normal doğum yaptım birdaha ölsem de o hastaneye gitmem bana yaşattığı travmanin haddi hesabı yok yaşadığımdan sadece bir kesit paylaşacağim.Bursa Şevket Yılmaz eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım yatağa bağlayıp sancı cektirdiler gelipte bakmadılar en son duvarları yumruklayıp ölüyorum dedim yanımdaki hamile bayanin çığlık atmasiyla geldiler o sırada nst ötmeye başladı gelip muane ettiler dedilerki nefes dahi verme doguruyorsun catala çıktım zaten doğumum sonundaydim erkek bir hemşire oturdu karşıma şak diye kesti ben titriyodum bayiliyodum bi vurdu bana tepemdeki hemşire nereye bayiliyosun diye doguruyosun neyse doğurdum diktiler yamuk dikmisler şekil bozukluğu kaldı vajina yanağın biri hissis ve büyük sarkmış kaldı.Bebegime baktım dedilerki odana çik getircez çıktım şakir şakir sütüm akıyordu zaten tam 2 saat geçti gelen giden yok ailemi gönderdim doğumhaneye ki hastanede yer yok diye bebeğimi ambulansla özel bir hastaneye gondermisler vr bana haber verilmedi odada bebeğimi beklerken eşim kanlı bebek kıyafetleriyle geldi, hastaneyi ayağa kaldırdık çünkü haberimiz yok ve bebeğin bit ebeveyni yok başında.Allahtan doğum sonrası gördüm oğlumu tanıdım ve daha niceleri ben sancı cekerken Suriyeli kız çocuğu vardı 15-16 yaşlarında çok bagriyor diye onu dövdüler arka odaya attilar bakmadılar.Brn sancı cekerken her saat başı farklı hemşireler gelip şöyle yani her saat başı değişiyor vardiya gibi 5 hemşire geliyor parmaklıyor erkek kadın karışık diğer saaat 5 kişi daha sırf bu yüzden kanamam başladı bebeğimin kalp ritmi değişti ya daha nicesi.Ben 20 yaşında doğum yaptım.3 sene geçti üzerinden şuan 2. Ye hamileyim ama gel bana sor nasıl doğum yapacağım bilmem.Çokda uzun olmuş bu arada heryere şikayetlerde bulunduk kameraların incelenmesinide istedik doğum sonrası yaşananların ama elde var sıfır birdaha orasimi töbe muaneye bile gitmem.