bastet Sonundaaaa detaylıda öğrendik cinsiyetimizi💙💙 Allah’ım isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz🙏🙏
Melikekar123 bastet bende 16haftadayım hala cinsiyet bilmiyorum kendini belli etmedi 🥹oyuzden kız düşündük sizdede mı öyle oldu?
bastet Çok heyecanlıyımm yorum yapın erkek analarıı bu haftaya kadar kız denmişti ismi bile hazırdı şok geçirdim gelp yüreğime bi su serpin djjdmdmd
Ozde0502 bastet ahhh herkes şok olurdu heralde senin gibi😂😂 ama evladın kızı da can erkeği de can sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏
turkuaz_ bastet biz 14. Haftada öğrendik oğlan olucağını yarın 20. Haftaya giriyoruz sonrasında detaylıya gidicez umarım değişmez çünkü herşey alındı 😃
bastet Ozde0502 vallaaa şok geçirdik ama sağlığı yerinde olsun da nasip böyleymiş 💙 aminn hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah🙏
bastet Koztaburcan ne yalan söyleyeyim kız istiyodum😂 hiç beklemediğim bi haberdi o yüzden bu kadar şaşırdım 🥲😅
bastet nazli0652 merhaba, ben ultrason görüntüsünden anlamıyorum maalesef. Sizin dogum tarihiniz, esinizin dogum tarihi ve son adet tarihinizi söylerseniz kan yenilenmesine göre hesaplayabilirim. Hicbir tahmin kesin degildir yine de☺️
bastet Melikekar123 Bize %80 kız demişti 11. Haftada. Haftaya kadar da kız dendi. Detaylıda kesin erkek dendi, o zamandan beri de daha ultrasona girmedim 30. Haftanın içindeyim. İnşallah yine değişmez😂